Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
ΤΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ Η ιταλικη κουζινα εχει καταφερει να κατακτησει τον κοσμο .. Την αυθεντικη ιταλικη κουζινα δυσκολα τη μαθαινεις εκτος ιταλιας κυριως γιατι[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. σπαγγέτι 150 γρ. άπαχο μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια 4 αυγά 50 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο 50 γρ. τυρί πεκορίνο-ρομάνο[...]
Πηγή: yumyum.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι να έχουμε! Σήμερα σας έχουμε την αγαπημένη μας μακαρονάδα! Μακράν! Οταν ρωτήσω το λόχο πως θέλουν τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΛαχταριστά ζυμαρικά για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 25΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά ½ κιλό σπαγγέτι πανσέτα 2 αυγά λίγο βούτυρο τυρί Εκτέλεση Σ ένα τηγάνι βάζουμε την πανσέτα κα το βούτυρο και την σοτάρουμε να γίνει τραγανή.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ συνταγή για τη σάλτσα αυτή, είναι η επικρατέστερη που σερβίρεται στην Ελλάδα με το όνομα καρμπονάρα. Η αυθεντική ιταλική σάλτσα καρμπονάρα, γίνεται μόνο με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΦανταστικές πέννες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 20΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr500 γρ σπαγγέτι (εγώ προτιμώ μπουκατινι) 120 γρ τριμμένο Pecorino romano 5 κρόκοι αυγών 200 γρ guanciale (χοιρινό μάγουλο) 1 κουταλιά σούπας γεμάτη αλατι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά τα μακαρόνια με κιμά, αυτή η σπέσιαλ καρμπονάρα έχει σκοπό να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, (περιμένοντας την επόμενη μπουκιά) αρκεί να δοκιμάσετε μία[...]
Πηγή: omanoclock.grΜετά τα μακαρόνια με κιμά, αυτή η σπέσιαλ καρμπονάρα έχει σκοπό να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, (περιμένοντας την επόμενη μπουκιά) αρκεί να δοκιμάσετε μία[...]
Πηγή: omanoclock.grΥλικά 500 γραμ. λινγκουινια λαζάνια βρασμένα σε νερό αλατισμένο και με 1 φακελάκι τσάι , για να είναι πιο εύπεπτα! 400 γραμ. μπέικον ψιλοκομμένο που το σοτάρω[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ καρμπονάρα είναι παραδοσιακή ιταλική μακαρονάδα της αγροτικής Ιταλίας. Χρησιμοποιούσαν υλικά που είχαν συνήθως στο σπίτι τους (αυγά, καπνιστό, ζυμαρικά)[...]
Πηγή: greekmasa.grΒράζουμε τα μακαρόνια για όση ώρα λέει στο πακέτο σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. Σε ένα τηγάνι έχουμε ετοιμάσει τη σάλτσα. Σε λίγο λάδι τσιγαρίζουμε το[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά (4 μερίδες) : 400-500 γρ. ζυμαρικό 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 75 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο 75 γρ. τυρί πεκορίνο 3 αβγά 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος 3[...]
Πηγή: yumyum.gr