Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Δροσερός και αρωματικός για τους λάτρεις της σοκολάτας και του πορτοκαλιού. Τι χρειαζόμαστε: Για το χαλβά: 1 λίτρο νερό 1 κιλό ζάχαρη 500 γραμμάρια σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε χαλβά και μέλι Υλικά για την βάση 80 γρ μπισκότα πτι-μπερ 50 γρ φιστίκια Αιγίνης ανάλατα 20 γρ αμύγδαλα άσπρα ξεφλουδισμένα 50 γρ βούτυρο 1 κ.γ μέλι Για την[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥπέροχος χαλβάς τύπου Φαρσάλων. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά με σιρόπι Διάφορα Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Μισό φλ.τσαγιού φρ. βούτυρο 2 φλ.τσ.[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥΛΙΚΑ 1 ποτήρι βούτυρο 3 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι σιμιγδάλι 4 ποτήρια νερό Κανέλα Τυρί χάλας ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και μετά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ για 8 άτομα -2 κούπες νερό -1½ κούπα ζάχαρη -1 ξύλο κανέλας -½ κούπα βούτυρο -1 κούπα σιμιγδάλι χοντρό -1/3 κούπα φιστίκι Αιγίνης θρυμματισμένο[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 30/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Χαλβάς σιροπιαστός με άρωμα πορτοκαλιού στο φούρνο Μια συνταγή για ένα υπέροχο σιροπιαστό χαλβά στο[...]
Πηγή: sintayes.grΚαι πάνω που έλεγα πως είχα τελειώσει με τις λεμονοπαραγωγές, σκαρφίστηκα γλυκό για επιδόρπιο της βραδιάς της Τσικνοπέμπτης, σε μια φάση που είχα άλλα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΥλικά 200 γραμμάρια Λάδι 2 φλιτζάνια αλεύρι 1 φλιτζάνι καρύδια 3 φλιτζάνια κρυσταλλική ζάχαρη 4 φλιτζάνια νερό Προετοιμασία του Χαλβά Βάζουμε την Κρυσταλλική[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr300 γρ. βούτυρο φρέσκο 350 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 100 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα 450 γρ. ζάχαρη άχνη 600 ml. γάλα 180 ml. κρέμα γάλακτος 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧαλβάς Ο χαλβάς εδώ είναι λίγο διαφορετικός από άλλες περιοχές της Ελλάδος ,για το λόγο ότι προσθέτονται οι σταφίδες και το φρέσκο βούτυρο καλής ποιότητας της[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟ κος Βασίλης Καλίδης , πρέπει να πω ότι μου αρέσει πολύ στις εκπομπές που παρουσιάζει στην σειρά Νόστιμη Γη. Ο τρόπος που προσεγγίζει τα προϊόντα στον τόπο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 2 ποτήρια νερού Νερό 4 1/2 ποτήρια νερού Πορτοκάλι 1 κομμάτι από την φλούδα Κανέλα ξυλάκι 1 τεμ Για τον χαλβά Σιμιγδάλι χονδρό 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σιμιγδάλι 1/2 πακέτο χονδρό Βούτυρο 125 γρ Κουκουνάρια ή Αμύγδαλα 1 φλυτζάνι του καφέ Για το σιρόπι Νερό 2 ποτήρια Ζάχαρη 1 ποτήρι Πορτοκάλι 2 (το ξύσμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΤον χαλβά στην Ελλάδα τον συνηθίζουμε με ελαιόλαδο, που πραγματικά του δίνει έναν υγιεινό χαρακτήρα και σε κάνει να τον τρως χωρίς πολλές τύψεις. Στην Ανατολή[...]
Πηγή: bostanistas.grΠάει αρκετός καιρός που δεν έχω επισκεφθεί τη Γαλλία. Παλιότερα, δευτερεύουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις με καλούσαν συχνά - πυκνά στο Παρίσι. Κι εκεί, στις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 500 γραμμάρια σιμιγδάλι χοντρό 200 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο 200 γραμμάρια ινδοκάρυδο 1 κουταλιά του γλυκού βανίλια 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grJanoulis Sweets & More (Janoulis S&M)Οκτώβριος 18, 2018Χαλβάδες Υλικά 340γρ ζάχαρη 780ml νερό ή γάλα 125γρ βούτυρο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι ή λεμόνι 200γρ[...]
Πηγή: janoulis.wordpress.com