Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Χαλβάς με αλεύρι απο εκπομπή του Μαμαλάκη Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια αλεύρι Για το σιρόπι 2 ποτήρια νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 1 κουτ.σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για τον Χαλβά: 75 ml σπορέλαιο 150 gr σιμιγδάλι χοντρό Σιρόπι: 375 ml νερό 250 gr ζάχαρη 50 ml Τεντούρα Ξύλο κανέλλας Γαρύφαλλα 1/4 λεμόνι Για την κρέμα:[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΡΑΜΠΛ Για το κραμπλ ζυμώνουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, την άχνη ζάχαρη, το αλεύρι και το ταχίνι στο μίξερ με το φτερό, αρκετή ώρα,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr1½ φλ. τσαγιού Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 1½ φλ. τσαγιού ζάχαρη 200 γραμμ βούτυρο 2 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι 5 αυγά 250 γραμμ. αμύγδαλο τριμμένο 2 κ. γλ. ξύσμα[...]
Πηγή: argiro.grΜικρά ψωμάκια ζυμωμένα με λίγη ζάχαρη και βανίλια για να είναι αρωματικά με μια έκπληξη στο κέντρο τους... λίγο ζεστό, μισολιωμένο χαλβά του μπακάλη είναι το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτοσχεδιασμοί… Είχε ξεμείνει από τη Μεγαλοβδομάδα μέσα στο ψυγείο και δεν επρόκειτο να φαγωθεί με κανένα άλλο τρόπο. Το ότι ταιριάζει με ψωμί και άλλα [...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧαλβάς. Ένα γλυκό απόλυτα συνυφασμένο με την παιδική μου ηλικία. Ένα συμβολικό και γιορτινό έδεσμα. Ένα γλυκό που έχει μια ιδιαίτερη αξία για το συγκεκριμένο[...]
Πηγή: cookika.comΥΛΙΚΑ 2 ποτήρια αλεύρι 1 ποτήρι λάδι Για το σιρόπι 2 ποτήρια νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας κανέλα σκόνη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρόλα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια νοστιμότατη τάρτα με πολύ τραγανή, αρωματική και μπισκοτένια βάση και πολύ σοκολατένια γέμιση! Ένας πειρασματισμός μου πολύ επιτυχής γευστικά, που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤον ονόμασα έτσι,όταν τον είδα,στο τέλος, με τα κρανμπερι... μου έφερνε πολύ χριστουγεννιάτικος... Στη συνταγή,την οποία κάπου ψάρεψα στο νετ(μα πού?),τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτο ξεκίνημα της νέας χρονιάς ,σπάμε το ρόδι-όχι στην πόρτα,όχι στο κεφάλι ,το ξερό, (δικό μας,του καλού μας...αδιάφορο!...),μα μέσα στην αγαπημένη μας[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr...κατά το Μια αγάπη για το καλοκαίρι...Αν κι έτσι που είναι ο καιρός την τελευταία εβδομάδα,σε Οκτώβρη φέρνει και όχι σε Ιούλιο. Εμένα πάντως η αγάπη μου για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜικρά ψωμάκια ζυμωμένα με λίγη ζάχαρη και βανίλια για να είναι αρωματικά με μια έκπληξη στο κέντρο τους... λίγο ζεστό, μισολιωμένο χαλβά του μπακάλη είναι το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα Ελληνικό παραδοσιακό, νηστίσιμο γλυκάκι με πραγματικά τρία υλικά που υπήρχαν σε κάθε σπίτι: αλεύρι, ελαιόλαδο και πετιμέζι! Όσο για το νερό, δεν το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Ο γνωστός μας χαλβάς, πολύ νόστιμο και πανεύκολο παραδοσιακό νηστίσιμο γλύκισμα, φτιαγμένος με πετιμέζι, γιά τους λάτρεις[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΤι είναι ο νισεστές; Από το On Line Λεξικό του Κόμβου διαβάζουμε ότι είναι « αμυλάλευρο που το χρησιμοποιούν στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι αφράτα, μαλακά και πολύ νόστιμα! Είναι και νηστίσιμα. Έτσι οι φίλοι μας που νηστεύουν, μπορούν να συνοδέψουν το καφεδάκι τους με ένα αφράτο χαλβαδένιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά για 25 πιτάκια: 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο ½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη 1/3 κ.γ. αλάτι 1 κουτάκι μπίρα (330 ml) 4 κ.σ. κοφτές[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr