Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 104 συνταγές
Υλικά για 4 άτομα 1 κιλό αρνάκι 2 κρεμμύδια 1 ρίζα σέλινο 1 καρότο 2 φύλλα δάφνης 1 αραβική πίτα μεγάλη 2 κ.σ.λάδι 1 κ.σ.βούτυρο 1 κ.γλυκού λυωμένο σκόρδο 1/2[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grυλικά 2 κιλά αρνί ή κατσικάκι γάλακτος (σπάλα και χεράκια), κομμένο σε μέτριες μερίδες 2 κιλά άγρια χόρτα (ραδίκια, αντίδια, ζοχοί κ.λ.) 1/2 κ. φρέσκα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Υλικά για το αρνάκι και το φύλλο αρνάκι: 1.200 γρ. μπούτι ξεκοκαλισμένο ελαιόλαδο: 150 ml και 2 κουταλιές για το φύλλο κρεμμύδια ξερά: 3 ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά αρνάκι κομμένο σε μερίδες: 1 1/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια: 1 ματσάκι ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι αυγά: 2 λεμόνια: 3 αλεύρι ή κορν φλάουρ: 1 κουταλιά άνηθος:[...]
Πηγή: icookgreek.comΜπορεί να θέλεις να τιμήσεις το έθιμο της Λαμπρής, χωρίς να παιδεύεσαι με σούβλες, κάρβουνα και άλλα τέτοια... "βουκολικά"! Ιδού μια συνταγή για το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html5 - 6 κιλά αρνί (κατά προτίμηση γάλακτος, από σπάλα και μπούτι), κομμένο σε μερίδες 20 σκελίδες σκόρδου (ή όσο σκόρδο μάς αρέσει και αντέχουμε), καθαρισμένες[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 κότσια αρνιού 12 αγκινάρες 3 μαραθόριζες (φινόκιο) 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 50 ml ελαιόλαδο (αρωματισμένο με σκόρδο) Χυμός από 4 λεμόνια 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠαραλλαγή παραδοσιακού πιάτου από την Κρήτη Υλικά (για 6 άτομα) 1 1/2 κιλό καρέ από αρνάκι 2 μαραθόριζες, καθαρισμένες και κομμένες σε λωρίδες 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ιδέα του λεμονάτου στιφάδου είναι πρωτότυπη για την εποχή μας, αλλά στην ουσία παραπέμπει σε περιόδους της ελληνικής κουζίνας όπου η ντομάτα ήταν ακόμα ένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜιά εύκολη και γρήγορη συνταγή, για εκείνους που τους αρέσει το αρνάκι, απο το περιοδικο ΒHMagazin. Τι χρειαζόμαστε: 60 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, κομμένα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6 άτομα) 1 1/2 κιλό κρέας αρνίσιο κομμένο σε κομμάτια 1 κ.σ. γλυκάνισο τριμμένο 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γλ. γαρίφαλο ολόκληρο 4 κ.γλ. πάπρικα 1 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα από τα κατ’ εξοχήν παραδοσιακά πιάτα της Μαροκινής κουζίνας με το όνομα της γραφικότατης πόλης Fez ή Fes , γνωστό ως Fez Tajin , όταν μαγειρεύεται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια παλιά εορταστική και νοστιμότατη συνταγή από την περιοχή μου, για όσους αγαπούν τον ιδιαίτερο συνδυασμό κρέατος και φρούτων. Ένα πιάτο που μαγειρευόταν με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑυτή είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Κεντρικής Ελλάδας (δεν ξέρω αν μαγειρεύεται και αλλού). Δυστυχώς είναι σχεδόν ξεχασμένη ενώ πραγματικά πρόκειται για[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΓια 2-4 άτομα αλάτι πιπέρι 4 λαδόκολλες σπάγκο 2 κιλά αρνίσιο μπούτι 4 σκελίδες σκόρδο Εκτέλεση Πλένουμε και στραγγίζουμε το μπουτάκι από το αρνί. Το τρυπάμε[...]
Πηγή: sidagi.grΗ συνταγή αυτή μοιάζει με την " αρνάκι με κάστανα και μέλι ". Όμως σε όσους δεν αρέσουν οι γλυκές γεύσεις, αυτή είναι μία ωραία και πρωτότυπη συνταγή. Τα[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕίναι μια συνταγή του Γιάννη Γκελντή. Την δοκίμασα και είναι καταπληκτική. Τι χρειαζόμαστε: 1 αρνίσιο μπουτάκι 1,5-2 κιλά 4 σκελίδες σκόρδο αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕξαιρετικό πιάτο για τις Απόκριες! Το τραπέζι της Αποκριάς (ή Αποκράς στην κρητική ντοπιολαλιά) περιλαμβάνει μερικά από τα πιο ανθυγιεινά κρητικά εδέσματα.[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr