Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 120 συνταγές
Το παγωτό και η συνταγή είναι της φίλη μας Δήμητρα από την Κομοτηνή Υλικά Για το Παντεσπάνι 8 αυγά 2 φλιτζανάκια του καφέ νερό 8 φλιτζανάκια του καφέ αλεύρι[...]
Πηγή: lopis-place.blogspot.gr500 γρ Κιμάς Μοσχάρι, καθαρό από λίπος Καρότα Κρεμμυδάκια Chives Λίγο μαϊντανό Λίγο Κονιάκ Λίγο Κρασί Λευκό Λίγο ελαιόλαδο 3 σκελίδες Σκόρδο Θυμάρι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤη συνταγή αυτή για το πάστωμα του γαύρου, μου την έδωσε ένας καλός μας φίλος και παλιός ψαράς, ο Γρηγόρης, λέγοντάς μου ότι με αυτόν τον τρόπο, οι γαύροι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ακόμη μια μικρή βασική συνταγή, πολύ χρήσιμη, με υπογραφή του Luca Montersino . Αυτή η αρωματικότατη πάστα λεμονιού χρησιμοποιείται για να δώσει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤην ιδέα για τούτο το γλυκό την έκλεψα από την καλή μας την Σκοτεινή Σεφ. Επώνυμα λοιπόν της λέγω, ότι την έκλεψα , αλλά την τίμησα με τον δικό μου τρόπο και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά ρεβίθια: 350 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού κρεμμύδι: 3 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένο παστό χοιρινό ή μπέικον: 150 γρ., κομμένο σε κυβάκια[...]
Πηγή: icookgreek.com1 κιλό σαρδέλες φρέσκες χοντρό αλάτι Καθαρίζουμε από εντόσθια και κεφάλι τις σαρδέλες. Τις σχίζουμε από την ουρά στη μέση και τις πλένουμε καλά. Τις αφήνουμε[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά 2 κιλά γαύρος 500γρ χονδρό αλάτι Εκτέλεση Τους πλένουμε καλά και αφαίρουμε εντόσθια και κεφάλι. Ρίχνουμε μία στρώση αλάτι στο πάτο ενός δοχείου και[...]
Πηγή: greekmasa.grΑρκετά σκόρδα Λίγο αλάτι Λίγο λάδι Εκτέλεση Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.[...]
Πηγή: sidagi.grΜια εναλλακτική πρόταση για όσους δεν ενθουσιάζονται με τη γεύση της ζαχαροπαστας. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας 3-4 κ.σ. γλυκόζη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑνάμεικτη παστούλα που κανείς δεν θα πει "όχι"... Τι χρειαζόμαστε: 1 Παντεσπάνι Γέμιση με λιωμένη κουβερτούρα Σιρόπι 1 κούπα νερό 1 κούπα ζάχαρη Γλάσο 250 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι το τέλειο γλυκάκι για τους σοκολατόπληκτους!!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ 2 κουτιά εβαπορέ μεγάλα 5 κουτ. σούπας ζάχαρη 5 κοφτές κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι νόστιμη και πάρα πολύ εύκολη. Τι χρειαζόμαστε: 1 γάλα εβεπορέ 1 εβαπορέ νερό 2 κουτιά πτι-μπερ 5 κ.σ. κορν φλάουρ 9 κ.σ. ζάχαρη 250 γρ μαργαρίνη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο γλυκό της γιορτής αλλά και για καθημερινή απόλαυση, με εύκολα υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. Τι χρειαζόμαστε: 2 φλ. αλεύρι Γ.Ο.Χ. 1 και 1/2 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να παστώνουμε μικρα ψάρια. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό γαύρο χοντρό 2 χούφτες χοντρό αλάτι 2 κ. σ. ζάχαρη 1 μπουκάλι ξύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΣΤΑ ΚΑΦΕ Η πάστα καφέ ή tablit , είναι ακόμη ένα υλικό της ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιείται για να αρωματίζει κρέμες και ζύμες. Οπως καταλάβατε και από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr