Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 112 συνταγές
Τα παστά λεμόνια είναι λεμόνια ψημένα σε χοντρό αλάτι. Μπορούμε να τα διατηρήσουμε (αφού υποστούν την κατάληλη επεξεργασία) στην κατάψηξη και να αρωματίσουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤέλεια ιδέα για μπουφέ!!! Υλικά: 1 πακέτο ψωμί για τοστ σταρένιο 10 φέτες πάριζα 10 φέτες τυρί ένταμ 1/2 βάζο μαγιονέζα 3 κουτ.σ. μουστάρδα 1/2 πακέτο[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grPin It Έτοιμη πάντα στο ψυγείο χωρίς να μυρίζουν τα χερια κάθε φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε σκόρδο στο φαγητό μας… Υλικά 1 κεφάλι σκόρδο[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΈνα από τα βασικότερα υλικά της ελληνικής κουζίνας, ήταν πάντα οι ντομάτες. Άφθονες το καλοκαίρι στους λαχανόκηπους των σπιτιών, έμπαιναν σχεδόν σε κάθε φαγητό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚάτι διαφορετικό που μπορεί να δέσει όμορφα με ρύζι, πίτσα, ζυμαρικά και καναπεδάκια Ένα κουτί μανιτάρια κονσέρβα ή ένα κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους ή[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΈνα νοστιμότατο, πανεύκολο, πολύ καλοκαιρινό πιάτο ζυμαρικών, θα λέγαμε “στο κόκκινο”, που όλοι θα απολαύσουν και θα το λατρεύσουν! Η κόκκινη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤις τελευταίες εβδομάδες έχουμε τόση ηλιοφάνεια που μπερδεύομαι και νομίζω πως μπήκε η άνοιξη, αν κι ακόμα το κρύο καλά κρατεί. Το να νιώθω όμως τον υπέρλαμπρο[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠριν από λίγο καιρό είχα δει αυτό το βίντεο και η τεχνική αυτή με την πάστα κρακελέ μου τράβηξε το ενδιαφέρον και είπα να δοκιμάσω. Πήρα μερικά μικρά[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.grΗ ιστορία της διαχείρισης και συντήρησης του κρέατος και ειδικά του χοιρινού, πάει πολλά - πολλά χρόνια πίσω. Τα παλιότερα χρόνια και μέχρι περίπου τα τέλη της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr8 αυγά 100γρ. αμύγδαλα(ψίχα) 3 σκελίδες σκόρδο 4 φέτες ψωμί του τοστ 2 κουταλιές ελαιόλαδο κανέλα σκόνη αλάτι σαφράν Αφού τα αμύγδαλα πάρουν μια βράση, τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά ρεβίθια: 350 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού κρεμμύδι: 3 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένο παστό χοιρινό ή μπέικον: 150 γρ., κομμένο σε κυβάκια[...]
Πηγή: icookgreek.comΈχω φυτέψει στον κήπο δυο ρίζες μόνο απ’ αυτές. Αλλά είναι αρκετές για όλη τη χρονιά. Χρησιμοποιούνται σε σάλτσες, σε φαγητά, αν σας αρέσουνε τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 1 τσιαπάτα 1 ντομάτα ώριμη 3 κομμάτια παστό χοιρινό 6-7 μεγάλα porcini μανιτάρια 1 ξερό κρεμμύδι (προαιρετικά) 5-6 φύλλα βασιλικού 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Η παραδοσιακή Πελοποννησιακή ομελέτα με φρέσκια ντομάτα και αυγουλάκια, εδώ με συνοδεία παστού και φέτας . Γνωστή σε άλλα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 1 τσιαπάτα 1 ντομάτα ώριμη 3 κομμάτια παστό χοιρινό 6-7 μεγάλα porcini μανιτάρια 1 ξερό κρεμμύδι (προαιρετικά) 5-6 φύλλα βασιλικού 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΜια εναλλακτική πρόταση για όσους δεν ενθουσιάζονται με τη γεύση της ζαχαροπαστας. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας 3-4 κ.σ. γλυκόζη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Φρέσκες χυλοπίτες Παστό χοιρινό Άγρια σπαράγγια Πιπεριές Φλωρίνης Φρέσκια ρίγανη Ντομάτα Κρεμμύδι Πρόβειο βούτυρο Μυζήθρα Μπούκοβο Ελαιόλαδο [...]
Πηγή: megatv.com/cook