Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 72 συνταγές
Μια πασχαλινή κατασκευή που θα στολίσει το καλάθι μας το πάσχα και γιατί όχι και τις κουρτίνες μας Τι χρειαζόμαστε: αυγά από φελιζόλ από μεγάλο πολυκατάστημα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -½ κιλό μικρά ζυμαρικά(κοφτό,κοχυλάκι κλπ) -1½ φλιτζάνι τσένταρ τριμμένο -1½ φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη -½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΜια γλυκιά καλημέρα!!! Ανάλαφρο γλυκάκι! Μη σε τρομάζουν τα 8 αυγά!!! ;) Κάτι μεταξύ σουφλέ και κέικ...αφράτο και δροσερό! Συνοδεύεται άνετα και με παγωτό![...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΣυστατικά 2σκουμπριά χωρίς κεφάλι αλάτι χοντρό Λάδι Χυμό λεμονιού Μέθοδος Βήμα1 Καθαρίζετε, πλένετε και στραγγίζετε τους κολιούς. Αραδιάζετε τα ψάρια σε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 2φλ.φρέσκο σπανάκι ψιλ/νο 1/2φλ.καλαμπόκι κονσέρβας 3φλ.ρύζι έτοιμο 1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο 1κ.γλ.κύμινο 5σκελ.σκόρδο ψιλ/νες Μια πρέζα μπούκοβο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤις τελευταίες εβδομάδες έχουμε τόση ηλιοφάνεια που μπερδεύομαι και νομίζω πως μπήκε η άνοιξη, αν κι ακόμα το κρύο καλά κρατεί. Το να νιώθω όμως τον υπέρλαμπρο[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠριν από λίγο καιρό είχα δει αυτό το βίντεο και η τεχνική αυτή με την πάστα κρακελέ μου τράβηξε το ενδιαφέρον και είπα να δοκιμάσω. Πήρα μερικά μικρά[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.grΗ κουμπάρα μου η Βικτώρια μου έδωσε και ένα πολύ ωραίο τιπ. Πόσες φορές σκεφτόμαστε να βάλουμε σκόρδο στο φαγητό, γιατί μετά θα βρωμίσουν τα χέρια και η[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΚαι ποιος δεν έχει δοκιμάσει τα σοκολατάκια ραφαέλο έστω και μία φορά? Αυτή η υπέροχη σοκολάτα συνηθίζεται να φτιάχνεται σε μορφή τρούφας. Εδώ συνδυάζομαι την[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΑρκετά σκόρδα Λίγο αλάτι Λίγο λάδι Εκτέλεση Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά πάστα: 500 γρ. (καλύτερα με κοντό σχήμα και φρέσκια) καπνιστός σολομός: 200 γρ. κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο κρέμα γάλακτος 15%: 250ml ελαιόλαδο: 6 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ρεβίθια: 350 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού κρεμμύδι: 3 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένο παστό χοιρινό ή μπέικον: 150 γρ., κομμένο σε κυβάκια[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ακόμη μια μικρή βασική συνταγή, πολύ χρήσιμη, με υπογραφή του Luca Montersino . Αυτή η αρωματικότατη πάστα λεμονιού χρησιμοποιείται για να δώσει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΉταν μερικές μέρες πριν τα γενέθλια του γαμπρού μου, όταν συζητώντας σχετικά με τα γλυκά και τα ζαχαροπλαστεία της εποχής των φοιτητικών μας χρόνων ανέφερε ότι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο τριμμένο τζίντζερ 1 φλιτζάνι τριμμένο παντζάρι (από περίπου 1 μέτριο) 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 πρέζα πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 24 σαβαγιάρ,500ml φυτική σαντιγί Torre, 1/2 κούπας ζάχαρη άχνη, 300 ml γάλα, χυμό από 2 πορτοκάλια, ινδοκάρυδο. Τι κάνουμε Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr