Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Αυτό το φαγητό το ξέρω απο την μητέρα μου η οποία το έφτιαχνε όταν της τύχαινε εκτάκτως παρέα και το έβγαζε σαν μεζέ για να "φτουρήσει".Το ίδιο κάνω[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλοφτιαγμένα ζυμαρικά που βράζουν στο χρόνο που λένε οι οδηγίες, κρατούν το σχήμα τους και μένουν αλ ντέντε. Ο,τι πρέπει για ελαφριές ανοιξιάτικες μακαρονάδες[...]
Πηγή: gastronomos.grΤις τελευταίες εβδομάδες έχουμε τόση ηλιοφάνεια που μπερδεύομαι και νομίζω πως μπήκε η άνοιξη, αν κι ακόμα το κρύο καλά κρατεί. Το να νιώθω όμως τον υπέρλαμπρο[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠριν από λίγο καιρό είχα δει αυτό το βίντεο και η τεχνική αυτή με την πάστα κρακελέ μου τράβηξε το ενδιαφέρον και είπα να δοκιμάσω. Πήρα μερικά μικρά[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.grΗ κουμπάρα μου η Βικτώρια μου έδωσε και ένα πολύ ωραίο τιπ. Πόσες φορές σκεφτόμαστε να βάλουμε σκόρδο στο φαγητό, γιατί μετά θα βρωμίσουν τα χέρια και η[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜία φανταστική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε Χρόνος Προετοιμασίας : 120' Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 4 κυδώνια 120 ml νερό 450 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ακόμη μια μικρή βασική συνταγή, πολύ χρήσιμη, με υπογραφή του Luca Montersino . Αυτή η αρωματικότατη πάστα λεμονιού χρησιμοποιείται για να δώσει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 1 1/2 κιλό μικρά κίτρινα λεμόνια 1/4 φλιτζ. αλάτι χονδρό 2-3 κουταλιές καυτή πάπρικα 1/2 κουταλάκι σκόνη κουρκουμά (turmeric) Χυμός 4-5 λεμονιών 1/3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα παστά λεμόνια είναι λεμόνια ψημένα σε χοντρό αλάτι. Μπορούμε να τα διατηρήσουμε (αφού υποστούν την κατάληλη επεξεργασία) στην κατάψηξη και να αρωματίσουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλα πιπεριες 4 μελιτζανες φλασκες μισο ματσακι μαιντανο 2 -3 σκελιδες σκορδο αλατι πιπερι καυτερο λαδι Πρωτα ψηνω στον φουρνο πιπεριες και μελιτζανες.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣτα πλαίσια της διαδικασίας "ψάχνω να βρω τι να φτιάξω, γιατί έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια" και έχοντας κους κους και λαχανικά στο σπίτι, έφτιαξα μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο τριμμένο τζίντζερ 1 φλιτζάνι τριμμένο παντζάρι (από περίπου 1 μέτριο) 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 πρέζα πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 2 φλιτζάνια πλυμένα cranberry 2 ξεφλουδισμένα ξινόμηλα καθαρισμένα από το κουκούτσι 1 μεγάλο, ολόκληρο χωρίς κουκούτσια πορτοκαλιού, κομμένα σε[...]
Πηγή: sidagi.grΑρκετά σκόρδα Λίγο αλάτι Λίγο λάδι Εκτέλεση Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.[...]
Πηγή: sidagi.gr1 μέτριο αγγούρι (150γρ) 1/2 κίτρινο πεπόνι 1/2 πράσινο πεπόνι 2 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί Xeres 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτή την τέλεια μακαρονάδα την φτιάχνει ο αντρούλης μου και αν και ο ίδιος σε αντίθεση με μένα δεν είναι μακαρονάς θεωρώ ότι η συγκεκριμένη είναι από τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ (KIRMIZI BIBER SALCASI) Παστα ή πελτες απο κοκκινες πιπεριες, μια νοστιμια απο την τουρκικη κουζινα. Προκειται για μια πηχτη σαλτσα που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr