Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Το καταπληκτικο αυτό μεζεδάκι μας το εχει δωσει στην οικεγενεια ενας κρητικος καπετανιος.Δε ξερω αν είναι παραδοσιακο τους αλλα είναι παρα πολύ νοστιμο.Επειδη[...]
Πηγή: greekmasa.grΜε τη βόλτα που σας έλεγα στο κτήμα, προέκυψε δουλίτσα και μία από αυτές ήταν να φτιάξω αγκινάρες τουρσί. Δεν είχα ξαναφτιάξει, αλλά έγιναν νόστιμες! Έφτιαξα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΤΖΙΟΥΝΤΊΑ Ακόμη μια ασυνήθιστη - πάντα για τα ελληνικά δεδομένα - συνταγή με αγκινάρες. Οι αγκινάρες αλά τζιουντία ( carciofi alla giudia ) είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 8 αγκινάρες 2 λεμόνια μικρά αλάτι Εκτέλεση συνταγής Κόβουμε ολόκληρο το κοτσάνι από την αγκινάρα. Εάν είναι τρυφερό αφήνουμε 2-3 δάχτυλα.[...]
Πηγή: sidages.grΕκτος απο τις ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΠΟΛΙΤΑ υπαρχουν πολλοι τροποι να μαγειρευτουν οι αγκιναρες..ενας ακομη τροπος ειναι τηγανιτες με αυγα ομελετα. Πραγματικα ειναι[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕκτος απο τις ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΠΟΛΙΤΑ υπαρχουν πολλοι τροποι να μαγειρευτουν οι αγκιναρες..ενας ακομη τροπος ειναι τηγανιτες με αυγα ομελετα. Πραγματικα ειναι[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grυλικά 6 φρέσκιες αγκινάρες 3 λεμόνια 3 σκελίδες σκόρδο λειωμένες 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1/2 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο (ακόμα καλύτερα, αγουρέλαιο) αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 6 φρέσκιες αγκινάρες 3/4 φλ.τσ. παρμεζάνα ρετζιάνο, τριμμένη 2 λεμόνια, το χυμό 5 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο μερικές σταγόνες λάδι τρούφας (προαιρετικά) αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami8 μικρές και μαλακές αγκινάρες χυμός ενός λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια νερό 2-3 φύλλα μέντας μαϊντανός αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕξαιρετική γεύση και έξυπνη μέθοδος για κονσερβοποίηση της αγκινάρας. Τι χρειαζόμαστε: 6-7 λεμόνια 20 αγκινάρες με τα κοτσάνια τους 5 ρίζες σέλινου 1 κεφάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο 1 1/2 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού 4 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι 1 φύλλο δάφνης 16 μαγειρεμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Αγκινάρες καθαρισμένες Λεμόνι Ξύδι Λάδι Αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζονται και βράζονται σε νερό με αλάτι, στο οποίο προσθέτετε λίγο λεμόνι και ξύδι. Αφού[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό αγκινάρες 1 κιλό φρέσκα κουκιά 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 2 φρέσκα σκόρδα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μάραθο ή άνηθο αλάτι, πιπέρι 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΠΙΑΤΟ!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-6 ΑΤΟΜΑ 13 Αγκιναρες χυμο λεμονιων 4 καροτα σε ροδελλες 10 μικρες πατατες 5 φρεσκα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr8 μικρές και μαλακές αγκινάρες χυμός ενός λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια νερό 2-3 φύλλα μέντας μαϊντανός αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook12 μέτριες αγκινάρες 1 κιλό κουκιά 1 νεροπότηρο λάδι 2 κουταλιές σούπας άνηθο χυμό 2 μέτριων λεμονιών 1 κουταλιά σούπας αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο 1 1/2 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού 4 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι 1 φύλλο δάφνης 16 μαγειρεμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ Αν στην Ελλάδα η κλασσική συνταγή για τις αγκινάρες είναι η " αγκινάρες αλά πολίτα ", τότε στην Ιταλία είναι η " αγκινάρες αλά ρομάνα ".[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr