Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Το ωραιότερο γαλακτομπούρεκο με την ιδιότητα η κρέμα όσες μέρες και αν περάσουν να παραμένει τόσο αφράτη όπως την πρώτη στιγμή!!! Τι χρειαζόμαστε: 24 φύλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση για την κρέμα: Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και τα βάζουμε στη φωτιά μαζί με το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜία πραγματικά πεντανόστιμη συνταγή για το αγαπημένο μας σιροπιαστό !!! Υλικά 450 γρ. φύλλο κανταΐφι (1 πακέτο) 300 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο φιστίκια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜία πραγματικά πεντανόστιμη συνταγή για το αγαπημένο μας σιροπιαστό !!! Υλικά 450 γρ. φύλλο κανταΐφι (1 πακέτο) 300 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο φιστίκια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για μικρό ταψάκι 1/2 κιλό φύλλο κρούστας τύπου Βηρυτού η φρέσκο φύλλο κρούστας 250 γρ.βούτυρο γάλακτος(εγώ χρησιμοποιώ lurpak) Κρέμα 1 λίτρο φρέσκο γάλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για το ταψί πυρέξ το μακρόστενο 6-7 φύλα κρούστας τύπου Βηρυτού το μοβ πακέτο του Κανάκη η φρέσκο φύλο 1 λίτρο γάλα καρύδας 50 γρ ινδική καρύδα τριμμένη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια την κρέμα: 8 ποτήρια γάλα 10 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ ( πολύ γεμάτες) 8 κ.σ. ζάχαρη 2 βανίλιες 2 αυγά 1 κ.σ. βούτυρο ξύσμα πορτοκαλιού 4 κ.σ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕκτέλεση για την κρέμα: Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και τα βάζουμε στη φωτιά μαζί με το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ Για το γαλακτομπούρεκο 1 λίτρο γάλα 150 γρ. κορν φλάουρ 6 κρόκους αυγών 270 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 100 γρ. βούτυρο & 200 γρ. έξτρα για[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠαρακάτω θα σας δώσω μια συνταγή για την παρασκευή κρέμας γαλακτομπούρεκου με ένα πακέτο φύλλο κρούστας για μέτριο ταψί. Οι υπόλοιπες διαδικασίες (βουτύρομα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για το ταψί πυρέξ το μακρόστενο 6-7 φύλα κρούστας τύπου Βηρυτού το μοβ πακέτο του Κανάκη η φρέσκο φύλο 1 λίτρο γάλα καρύδας 50 γρ ινδική καρύδα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για μικρό ταψάκι 1/2 κιλό φύλλο κρούστας τύπου Βηρυτού η φρέσκο φύλλο κρούστας 250 γρ.βούτυρο γάλακτος(εγώ χρησιμοποιώ lurpak) Κρέμα 1 λίτρο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για μικρό ταψάκι 1/2 κιλό φύλλο κρούστας τύπου Βηρυτού η φρέσκο φύλλο κρούστας 250 γρ.βούτυρο γάλακτος(εγώ χρησιμοποιώ lurpak)Κρέμα1 λίτρο φρέσκο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤη συνταγή αυτή την έχω καιρό και την αγαπώ πολύ γιατί είναι πεντανόστιμη, σχετικά ελαφριά και βέβαια εύκολη! Η καταγωγή της είναι από το Λίβανο και η[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜια διαφορετική ιδέα για γαλακτομπούρεκο του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. γάλα 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 160 γρ. ζάχαρη 2 αυγά και 6[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Για την κρέμα: 700 γρ. γάλα φρέσκο 300 γρ. κρέμα γάλακτος 160 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 6 κρόκοι αυγών 80 γρ. κορν φλάουερ 1 κλωναράκι βανίλιας Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌσοι το δοκίμασαν έχουν να λένε!! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο κρούστας λίγο λάδι ΣΙΡΟΠΙ: 2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτηρια νερο γαρύφαλλα + κανέλλα λίγο λεμόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την κρέμα: 8 ποτήρια γάλα 10 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ ( πολύ γεμάτες) 8 κ.σ. ζάχαρη 2 βανίλιες 2 αυγά 1 κ.σ. βούτυρο ξύσμα πορτοκαλιού 4 κ.σ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr