Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Μοσχαράκι με μανιτάρια και μαυροδάφνη μαγειρευτό, πεντανόστιμο και γρήγορο!! Γίνεται ιδανικά και με κοτόπουλο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι χωρίς κόκκαλο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό μοσχάρι ποντίκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 1 ποτηράκι κρασί αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κρέμα γάλακτος 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1. Σε ένα βαθύ σκεύος ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη Βιτάμ και ρίχνουμε το μοσχαράκι. Σοτάρουμε το κρέας, δίνοντας χρώμα σε όλες τις πλευρές του για να κλείσουν οι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά 6 κομμάτια μοσχαρίσιο κρέας (1 κιλό περίπου) 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους φρέσκα 1 πακέτο πουρέ 5 σκελίδες σκόρδο Λάδι Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Βάζουμε στην[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4 άτομα) 500γρ. μοσχάρι σε μπουκιές 500γρ. ασπρομανίταρα μικρά 10-15γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1 ποτήρι γλυκό κρασί (πχ. Σάμου) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτό το φαγητό το είχα διαβάσει κάποια στιγμή στο hungry αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς που και δεν μπόρεσα και να το βρω. Έτσι έκανα του κεφαλιού μου. Βγήκε πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κιλό μοσχαράκι 1 κουτί κρέμα γάλακτος 1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα 4-5 καρότα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι κρεμμύδι για τσιγάρισμα [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλέτο από ελάφι, 400 γρ. φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος, αλάτι, πιπέρι. Για τη σος 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 200 γρ. μανιτάρια,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com700 γρ. μοσχαράκι 5 πατάτες 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο αλάτι πιπερι 250 γρ. μανιτάρια λαδι νερό μαϊντανό Μέθοδος Εκτέλεσης Τσιγαρίζουμε το κρέας με λίγο λάδι,[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 λίτρα νερό 2 μερίδες ζωμός κρέατος 1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 ½[...]
Πηγή: sidagi.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Ο μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Ο μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠώς τα καταφέρνω και πολλές φορές ξεμένω από χρόνο και πρέπει να μαγειρέψω γρήγορα, ακόμη και την Κυριακή! Γι' αυτό και χρησιμοποιώ τακτικότατα χύτρα[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜια συνταγή για ένα πολύ νόστιμο κλασικό πιάτο που γίνεται ακόμα νοστιμότερο εφ” όσον το κρέας θα μαριναριστεί πριν μαγειρευτεί. Μοσχαράκι με μανιτάρια. Μια[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 14/05/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι με μανιτάρια και γραβιέρα Μια υπέροχη συνταγή για ένα πεντανόστιμο, χορταστικό[...]
Πηγή: sintayes.grΧτες το βράδυ η αγαπημένη μου φίλη Μαρία ήρθε με το καλάθι από τη λαϊκή, που έμοιαζε με φθινοπωρινή παλέτα. Ανασκουμπώθηκε και χώθηκε στην κουζίνα για να μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΜοσχαράκι κοκκινιστό, μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχαράκι γιουβέτσι... μήπως να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και να ιντριγκάρουμε τον ουρανίσκο μας με την ξεχωριστή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά: ρύζι μοσχαρίσιο κρέας σταφίδες μανιτάρια κανέλα λίγο σαφράν (κρόκος) αλατοπίπερο κουκουνάρι (προαιρετικά) Εκτέλεση: 1. Βράζουμε το μοσχάρι και έπειτα[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr