Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Ζυμαρικά μαζί με κοκκινιστό μοσχαράκι.Τέλειο φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: 1200 γρ. μοσχάρι τράχηλος χωρίς κόκαλο κομένο σε μπουκιές 500 γρ παπαρδέλες 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. παπαρδέλες 200 γρ. φρέσκο σπανάκι 160 γρ. πανσέτα (αλλαντικό) σε λεπτές φέτες 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες φρέσκα μυρωδικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤις προάλλες βρήκα στο Σ/Μ μια συσκευασία πλατιές, μακριές χυλοπίτες με κουρκουμά. Ήταν κατακίτρινες (λόγω του κουρκουμά) και υπέθεσα ότι μετά το μαγείρεμα το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr12/12/15 Παπαρδέλες aglio e olio με ντοματίνια και μυρωδικά για σήμερα. Ένα απλό και «φτωχικό» πιάτο με λίγα υλικά αλλά άκρως εθιστικό. Για τους λάτρεις της[...]
Πηγή: zannetcooks.com1 πακέτο BARILA 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1/2 κουταλάκι του γλυκού γλυκιά πάπρικα 2 κουταλιές σούπας κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ λεντινούλα, που πολλοί την γνωρίζετε ως shiitake, είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι στην Ελλάδα και έτσι αποτελεί πλέον τη νέα μου αγάπη[...]
Πηγή: caruso.grΕπειδή τελικά το πιο δημοφιλές φαγητό είναι τα ζυμαρικά, άλλη μια πεντανόστιμη και διαφορετική συνταγή... Υλικά: 500 γρ παπαρδέλες 1 φλυτζάνι φυλλαράκια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 50 γρ. ξηρά μανιτάρια πορσίνι, μουσκεμένα σε καυτό νερό για 15 λεπτά. 2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο 250 γρ. τόνος σε λάδι από κονσέρβα[...]
Πηγή: yumyum.gr