Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Για 4 άτομα 1 φλιτζανάκι καφέ ελαιόλαδο αρωματισμένο με δενδρολίβανο 1 φινόκιο κομμένο σε κυβάκια 1 κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια 3,4 φρέσκα κρεμμύδια κομμένα σε[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥπάρχουν άπειρες συνταγές όπου μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το αυγοτάραχο. Η συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου του «Βαρούλκο» –με πετιμέζι, σόγια και δάφνη–[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ λεντινούλα, που πολλοί την γνωρίζετε ως shiitake, είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι στην Ελλάδα και έτσι αποτελεί πλέον τη νέα μου αγάπη[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 50 γρ. ξηρά μανιτάρια πορσίνι, μουσκεμένα σε καυτό νερό για 15 λεπτά. 2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο 250 γρ. τόνος σε λάδι από κονσέρβα[...]
Πηγή: yumyum.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα:5-6, Χρόνος προετοιμασίας: 30΄, Χρόνος ψησίματος: 30’, Κόστος: 15 € ΥΛΙΚΑ : 500 γρ παπαρδέλες[...]
Πηγή: foodtrails.gr