Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
250 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 250 γραμμ. ζάχαρη 5 μεγάλα αυγά 1 πρέζα αλάτι 75 γραμμ. αλεύρι μαλακό 200 γραμμ. αλεσμένη αμυγδαλόψιχα 2 κ.γλ.[...]
Πηγή: argiro.grΑφράτο και αρωματικό! Γρήγορο και εύκολο. Ένας έλεγχος στα ντουλάπια σας για τα υλικά και το σκαρώνετε στο πι και φι. Είναι μια νόστιμη λύση για το κολατσιό[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά για το κέικ 250 γρ βούτυρο "τύπου" κερκύρας σε θερμοκρασία δωματίου 500 γρ αλεύρι φαρινάπ 1 1/2 φλ. ζάχαρη 6 αβγά 1 1/2 φλ. αμυγδαλόψιχα τριμμένη 1 φλ[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr250 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 250 γραμμ. ζάχαρη 5 μεγάλα αυγά 1 πρέζα αλάτι 75 γραμμ. αλεύρι μαλακό 200 γραμμ. αλεσμένη αμυγδαλόψιχα 2 κ.γλ.[...]
Πηγή: argiro.grΔεν τελείωσα με τα κεράσια ακόμα, όχι. Η εμμονή μου καλά κρατεί και σκοπεύω να παρασύρω κι εσάς· αυτή τη φορά με ένα κέικ. Πρόσφατα σας ξαναμίλησα για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. σπορέλαιο 3 αυγά 175 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. πούδρα αμυγδάλου (λευκή αμυγδαλόψιχα τριμμένη στο multi) 1 1/2 κ.γ. μπέικιν[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 4 κοφτές κουταλιές ανάλατο βούτυρο για άλειμμα 2 μανταρίνια (ή 3 μικρές κλεμεντίνες) 250 γρ. (1 3/4 φλ. περίπου) αμυγδαλόψιχα όχι ασπρισμένη 1½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr