ψαρονεφρι συνταγη δρισκας | νηστισιμο ελιοψωμο | ευκολα νηστισιμα κεικ | ευκολη σοκολατοπιτα ακης | σουπια στο τηγανι | καρυδοπιττα | μοσχαρι λεμονατο με αρακα | βεφα μαγειριτσα | εκμεκ με φρυγανιες βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ποτα, Ροφηματα χωρις κοτοπουλο σκορδο

Βρέθηκαν 8 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΙΔΟΣ ΣΥNTΑΓΗΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Λικέρ Βύσσινο λιαστό

Αυτό εδώ είναι το ωραιότερο λικέρ βύσσινο που έχω πιεί. Γίνεται στον ήλιο, σε δύο στάδια, κι αυτό είναι που του δίνει ένα μοναδικό άρωμα και μια υπέροχη,[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
RUMTOPF : ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ♦♦[...]

RUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Λικέρ Φραγκόσυκο

Όμορφο, έντονο, διαυγές πορτοκαλί χρώμα γι αυτό το καθόλου συνηθισμένο λικέρ, το λικέρ φραγκόσυκου. Ένα λικέρ αρκετά σπάνιο, αφού λίγοι είναι οι "γενναίοι", οι[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Λικέρ από Κουκούτσια Κερασιών

Ευωδιαστό λικέρ, με κεχριμπαρένιο, διαυγές χρώμα και ελαφρύ άρωμα πικραμύγδαλου και κερασιών. Πίνοντας το, είτε ως απεριτίφ, είτε ως χωνευτικό είναι σίγουρο[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Nocino, Σπιτικό Λικέρ Καρύδι

Το Nocino είναι ένα Ιταλικό λικέρ με πολύ σκούρο χρώμα και το οποίο παρασκευάζεται από πράσινα, μικρά καρύδια όσο είναι ακόμα άγουρα. Υπάρχουν πολλές συνταγές[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Λικέρ Κεράσι

Το κέρασμα που έπρεπε απαραίτητα να υπάρχει στο μπουφέ κάθε σπιτιού, την εποχή που ήμουνα παιδί. Το τσέρρυ μπράντυ είναι ίσως το κλασικότερο ηδύποτο που[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Λικέρ βερίκοκο (αμαρέττο) ή πικραμύγδαλο

Υλικά 75 αμύγδαλα από σπασμένα κουκούτσια  βερίκοκου. 1 κιλό ζάχαρη. 2  μεγάλα ξύλα  κανέλλας. 2 κουταλάκια μικρά γαρύφαλλα ολόκληρα. 1 ½  κιλό κονιάκ[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Mai Tai

Ένα κλασικό τροπικό κοκτέιλ με βάση το άσπρο και το μαύρο ρούμι. Πρωτοφτιάχτηκε το 1944, στο εστιατόριο Trader Vic’s, στο Όκλαντ της Καλιφόρνια![...]

Πηγή: xrysessyntages.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy