Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το φθινόπωρο μας βρίσκει στην γειτονιά των Εξαρχείων στην Αθήνα. Εκεί στην Μαυρομιχάλη 53 βρεθήκαμε στη[...]
Πηγή: foodtrails.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε μέχρι το σημείο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΝΟΤΣΙΝΟ - ΛΙΚΕΡ ΚΑΡΥΔΑΚΙ Ενα ιδιομορφο λικερ, πολυ αρωματικο, και ασυνηθιστο για τα ελληνικα δεδομενα. Η παρασκευη του λικερ απο πρασινο καρυδακι στην Ευρωπη,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr38 Έξυπνα Χριστούγεννιατικα tips που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη 1. Χρησιμοποιήστε γυαλιστερες πράσινες πούλιες για να κάνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜια βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός, έχει πάντα το δικό της cocktail. Μπορεί η διάσημη ηθοποιός να μην πίνει συχνά, όμως όσες φορές την έχουν πετύχει κρατούσε[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣτο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα υπέροχο ελαφρύ δροσερό απολαυστικό γλυκάκι για όλες τις μέρες του καλοκαιριού. Η συνταγή είναι δικιάς μου επινόησης. Εσείς απλά δοκιμάστε το!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεριχύνουμε 1 φλ. τσ. βραστό νερό σε 2 κ. γλ. αποξηραμένα κυνόροδα (ελαφρά κοπανισμένα), τα αφήνουμε 10 λεπτά και σουρώνουμε. Προσθέτουμε προαιρετικά μέλι ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕίμαι σίγουρος πως αυτό το cocktail δεν το έχεις δοκιμάσει ξανά. Ναι, δεν είναι υγρό, είναι σε μορφή ζελέ και θα κάνει το cocktail party σου απολαυστικό.[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ' αλλιώς ένα γλυκάκι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω! Αχ, δύσκολος ο Σεπτέμβρης, μήνας προσαρμογής και νέων δεδομένων! Καινούριοι μαθητές, καινούρια σχολεία, να[...]
Πηγή: artycraftycathy.blogspot.grΌταν επισκέπτεσαι για πρώτη φορά ένα εστιατόριο, συνήθως σχηματίζεις γνώμη στο τέλος της βραδιάς. Τότε μπορείς να κρίνεις μέχρις ενός σημείου ορθολογικά την[...]
Πηγή: caruso.grΣτο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠεριχύνουμε 1 φλ. τσ. βραστό νερό σε 2 κ. γλ. αποξηραμένα κυνόροδα (ελαφρά κοπανισμένα), τα αφήνουμε 10 λεπτά και σουρώνουμε. Προσθέτουμε προαιρετικά μέλι ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr