Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Αν το παρουσιάσετε χωρίς τις φραουλίτσες πάνω του, με εξαίρεση τους ιδιαιτέρως έμπειρους, ελάχιστοι θα καταλάβουν ότι το ροζ ριζότο έχει γίνει με φράουλες.[...]
Πηγή: pandespani.comΉρθε για καφέ φορώντας ένα τρομερό πράσινο βεριτάμπλ πουλοβεράκι, φωτεινό. Τόβλεπες και σου άνοιγε η διάθεση. Και η όρεξη μαζί. Αντί για ριστρέτο, πήρα[...]
Πηγή: pandespani.comριζότο με αχλάδι και γκοργκοντζόλα ντόλτσε Το ριζότο με αχλάδι και γκοργκοντζόλα ντόλτσε εδώ (Gorgonzola Dolce), ανήκει στα κλασικά πιάτα της προσφιλούς[...]
Πηγή: pandespani.com«Όταν ο Τιτάνας Κρόνος μετά από σκληρή μάχη κατανίκησε και ευνούχισε τον πατέρα του Ουρανό, το τεράστιό του όργανο έπεσε στην θάλασσα κοντά στα Κύθηρα,[...]
Πηγή: pandespani.comAπό τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κανείς ασχολούμενος με το ριζότο είναι τι κάνουμε αν και εφόσον περισσέψει. Δεν συμβαίνει συχνά, στις περισσότερες[...]
Πηγή: pandespani.comΟι αγκινάρες είναι ακόμη στο φόρτε τους. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας, πριν τελειώσει ο ανοιξιάτικος καιρός τους, να σας ανταμείψω με μια εμβόλιμη[...]
Πηγή: pandespani.comριζότο με πορτσίνι και κανθαρέλλες Το 1638, η γεννημένη στη Φλωρεντία και μεγαλωμένη στο Παλάτσο Πίττι μισό-Αψβούργα Μαρία των Μεδίκων δραπέτευσε από τη[...]
Πηγή: pandespani.comTην Άνοιξη του 1904 ο Πικάσο βρισκόταν ξανά στο Παρίσι και η ζωή του μέσα κι έξω από το στούντιο που έμενε στο γνωστό Bateau-Lavoir στην Μονρμάτρη, άρχισε ν’[...]
Πηγή: pandespani.comσπανακόρυζο με μαραθόριζες και τσουκνίδα Πράσινο κι απ’ τα πιο αγαπημένα φαγητά μερικών ή, από αυτά που στοίχειωναν το μενού των παιδικών χρόνων κάποιων[...]
Πηγή: pandespani.comΤα ριζότο με φρούτα με εξαίρεση αυτό με το σταφύλι, που είναι μια παλιά κλασική συνταγή, είναι σχετικά καινούργια εφεύρεση, με την έννοια των δεκαετιών ωστόσο[...]
Πηγή: pandespani.comΜε τον βασιλικό διαθέσιμο εδώ και καιρό, είναι η κατάλληλη στιγμή για να μεταφέρουμε τη σαλάτα καπρέζε σε ριζότο. Φρέσκια μοτσαρέλα, σφιχτές κατακόκκινες[...]
Πηγή: pandespani.comΤα λάχανα κι η σπουδαιότητα διέρρηξαν προ πολλού τις σχέσεις τους. Άσπρα ή κιτρινωπά, πράσινα ή κόκκινα εν προκειμένω έως μοβ και μπλε, όλο το πλατύφυλλο[...]
Πηγή: pandespani.comΦρέσκο πιάτο με καλοκαιρινή ντομάτα να κάνει τον διαιτητή ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία. Λαχταριστό ριζότο με ντομάτα και φέτα. Όπως έχουμε ξαναπεί και[...]
Πηγή: pandespani.comχρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν Τέχνη και θρύλοι πάντα αναμειγνύονταν στις γεύσεις. Το νόμπιλε ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με[...]
Πηγή: pandespani.comΧρώμα χρυσοκίτρινο, καπνιστό άρωμα από σαφράν, υπέροχη κρεμώδη υφή και φινετσάτη γεύση. Με μεδούλι ή χωρίς, ένα από τα ιστορικά ιταλικά πιάτα, το ριζότο αλά[...]
Πηγή: pandespani.comΜε τον βασιλικό διαθέσιμο εδώ και καιρό, είναι η κατάλληλη στιγμή για να μεταφέρουμε τη σαλάτα καπρέζε σε ριζότο. Φρέσκια μοτσαρέλα, σφιχτές κατακόκκινες[...]
Πηγή: pandespani.comΦρέσκο πιάτο με την καλοκαιρινή ντομάτα να κάνει τον διαιτητή ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία. Λαχταριστό ριζότο με ντομάτα και φέτα. Όπως έχουμε ξαναπεί και[...]
Πηγή: pandespani.com