Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
25 γρ prosciutto 2 κ.σ. καλό, παρθένο ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. σπόρους κύμινου (ή caraway) 1 ξερό κρεμμύδι (μικρό σε μέγεθος, κομμένο πολύ ψιλά) 1/4 από ένα μέτριο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό θαλασσινά (κυδώνια ή αχιβάδες) 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 100 ml λευκό κρασί Για το[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1 κιλό θαλασσινά (κυδώνια ή αχιβάδες) 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 100 ml λευκό κρασί Για το[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής 1 ½ κιλό όστρακα φρέσκα (αχιβάδες, κυδώνια ή μύδια) καθαρισμένα (ψίχα) και 10 όστρακα ολόκληρα για το γαρνίρισμα ½ φλιτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά για 6 άτομα 1 κιλό αχιβάδες (vongole) φρέσκες ή κατεψυγμένες, 1 ½ φλ. ρύζι για ριζότο, ¾ φλ. άσπρο ξηρό κρασί, 6 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 σκελίδα σκόρδο,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜΑΥΡΟ ΡΥΖΙ VENERE ΜΕ ΑΧΙΒΑΔΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Με την προοπτικη της σκληρής λιτότητας που θα βιώσουμε πάλι στο πετσί μας, δεν είναι εποχή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΥΡΟ ΡΥΖΙ VENERE ΜΕ ΑΧΙΒΑΔΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Με την προοπτικη της σκληρής λιτότητας που θα βιώσουμε πάλι στο πετσί μας, δεν είναι εποχή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr