Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Ένα ελαφρύ, γευστικό πιάτο Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα (φλ. Τσαγιού) ρύζι μπασμάτι ή καστανό ½ κούπας ρύζι μαύρο 5 κούπες νερό 2 κ. σ. ελαιόλαδο 200 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΆλλη μία συνταγή για το πάρτυ στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δένδρου. Η βασική συνταγή ανήκει στο OLIVE και όπως πάντα η τροποποίηση σε μένα. Υλικά: 250[...]
Πηγή: greekmasa.grΠρωτοέφαγα αυτό το πιλάφι πριν 2-3 χρόνια και πλέον το φτιάχνω πάντα σε γιορτές. Ιδίως τα Χριστούγεννα. Είναι απίστευτα εντυπωσιακό! Υλικά (για 6-8 άτομα) : 3[...]
Πηγή: greekmasa.gr΄Ένα πρωτότυπο πιλάφι.... Υλικά 500 γραμ μπασμάτι πλυμένο και στραγγισμένο 3 κουτ.σ βούτυρο λίγες ίνες κρόκου σαφράν (ζαφοράς) 3 γαρύφαλλα αλάτι και νερό,[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 6-8 άτομα 250 γραμ ρύζι για πιλάφι 2 κουτ σούπας φρέσκο βούτυρο 1 πρέζα σαφράν 0,25 του γραμμαρίου 1 μεγάλο ώριμο ρόδι 150 γραμ φιδέ (μαλλιά αγγέλου)[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΕυκολο και γευστικο. Το τρωμε και ως συνοδευτικο Τι χρειαζόμαστε: 320gr ρυζι (κατα προτιμηση basmati) 2 κολοκυθάκια 1 καρότο 1 πράσο 1 κουτ κάρυ 4 πρέζες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κούπα ρύζι για πιλάφι 3 κούπες νερό 2 κουταλιές λάδι 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι λίγο πιπέρι 100 γραμμάρια ψιλοκομένα μανιτάρια 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 4[...]
Πηγή: cooktherapy.grΧρώμα χρυσοκίτρινο, καπνιστό άρωμα από σαφράν, υπέροχη κρεμώδη υφή και φινετσάτη γεύση. Με μεδούλι ή χωρίς, ένα από τα ιστορικά ιταλικά πιάτα, το ριζότο αλά[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτό το φαΐ το διάβασα, μ' άρεσε αλλά δεν έτυχε να το φτιάξω ακόμα. Είναι στα υπόψην, αν και όιχ για τον δυόσμο δεν είμαι και πολύ σίγουρος πως θα βάλω. Υλικά[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΣυστατικά 1φλ.αρωματικό ρύζι (thai,basmati,yasmin) Μια πρέζα σαφράν Αλατοπίπερο 3μικρά κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες 2/3φλ.ανάμικτα λαχανικα κατ/να[...]
Πηγή: zannetcooks.com2 φλ ρύζι μπασμάτι νερό αλάτι 2 κ.σ. γιαούρτι ζαφεράν αραιωμένο σε λίγο ζεστό νερό (ζαφεράν=κρόκος κοζάνης) λάδι Οδηγίες Αφού πλύνουμε καλά το ρύζι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr