Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓλυκές πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά Πολλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας φωτίζουν οι κόκκινες και οι κιτρινόχρωμες πιπεριές. Στο νότο μάλιστα, οι γλυκές πιπεριές[...]
Πηγή: pandespani.com1 κ.σ. γάλα 1 φέτα λευκό ψωμί χωρίς κόρα κομμένη σε κομμάτια 700 γρ. χοιρινός κιμάς 1 κ.γ. σπόρους μάραθου 1 κ.γ. μπούκοβο 4 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες χοντρό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά συνταγής 500 γρ. πατάτες μέτριες ή μικρές 200 γρ. φασολάκια πράσινα 1 κουτί τόνο στραγγισμένο (ή σολομό καπνιστό φιλέτο) 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕλληνική συνταγή με μια δόση Ιταλίας. Πιπεριές γεμιστές με κιμά και ρύζι που θυμίζει τα γνωστά γεμιστά με μικρές παραλλαγές. Τις έφτιαχνε μια θεια μου το[...]
Πηγή: ediva.gr425 γρ. καρδιές από αγκινάρες κονσέρβα,στραγγισμένες ή κατεψυγμένες 375 γρ. μακαρόνια βρασμένα σε αλατισμένο βραστό νερό 1 κομμένο κρεμμύδι 2 σκελίδες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook200 γρ καρδιές αγκινάρας σε κονσέρβα 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Ντιζόν 2 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί Xeres 4 κουτ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 4 κουτ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός 1/2 λίτ. μοσχαρίσιας ζωμός 1 φύλλο[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΝαι, κάνει ζέστη, ακόμη και το βραδάκι, αλλά κοίτα πόσο όλα έχουν αλλάξει: το φως έχει μαλακώσει κι οι σκιές είναι διαφορετικές. Ούτε τζιτζίκια ακούγονται[...]
Πηγή: bostanistas.grΕύκολο και γρήγορο πιάτο με αγαπημένα γεμιστά ζυμαρικά με προσούτο ή μανιτάρια, σε μια πιο διαιτητική, καλοκαιρινή εκδοχή. Είναι ένας εξαιρετικός διατροφικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 άτομα: 2 κούπες ρύζι 1 κούπα αρακά λίγη μέντα (ή δυόσμο) κ βασιλικό 2 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι λευκό 1/2 κούπα λευκό κρασί (της αρεσκείας μας) 1[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε κόκκινη σάλτσα ή ντοματόσουπα με Βασιλικό και Παρμεζάνα: Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο Pelmeni έτοιμα ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com