Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Υλικά για 4 - 6 μερίδες 1 κιλό πράσα 100 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο 1 κουτ. γλυκού εστραγκόν 4 κουτ. σούπας βούτυρο 60 γρ. αλεύρι 500 ml γάλα 100 γρ. τριμμένη[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΜία πίτα διαφορετική από τις άλλες που σίγουρα θα ξετρελάνει τους λάτρεις της αγκινάρας. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : Για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια φοκάτσια (τύπος ιταλικού ψωμιού) με άρωμα και υλικά Κρήτης! Πρώτα πρώτα θέλω να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας στο «διαγωνισμό» και τα καλά σας[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr25/5/14 Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες και φρέσκο αρακά. Ένα πιάτο για το οποίο δεν ξέρω από πού να αρχίζω να σχολιάζω. Καταρχάς η gremolata[...]
Πηγή: zannetcooks.comΡολάκια κιμά γεμιστά με κρεμμύδια, πιπεριές και τυράκι. Το κλασσικό βραστό αυγό δεν θέλησα να το παραλείψω, αν και μπορούσα, αυξάνοντας την υπόλοιπη γέμιση.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠράγματι ένα απλό -εύκολο, με 2 μόνο υλικά, λουκουμάκι φαγητό. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να μας αρέσουν τα κολοκύθια. Από δω και πέρα, στο χωριό μου[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΡολάκια κιμά γεμιστά με κρεμμύδια, πιπεριές και τυράκι. Το κλασσικό βραστό αυγό δεν θέλησα να το παραλείψω, αν και μπορούσα, αυξάνοντας την υπόλοιπη γέμιση.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚάθε χρόνο τέτοια εποχή βγαίνουμε στον κήπο και μαζεύουμε τις αγκινάρες προτού ξεσταχυάσουν. Τις καθαρίζουμε προσεκτικά και γρήγορα – γρήγορα για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ βόλτα στα μαγικά μονοπάτια της Ελληνικής γαστρονομίας συνεχίζεται... Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσω ένα εξαιρετικό προϊόν , που μας έρχεται από την βόρια[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓρήγορο, νόστιμο με παραλαγή γίνεται από ορεκτικό κυρίως πιάτο Τι χρειαζόμαστε: 4 κρεμύδια λίγο σέληνο, λίγο μαιντανό, λίγο σκόρδο όλα ψιλοκομμένα 50γραμ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚολοκυθάκια στο φούρνο μούρλια! Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες 4-5 ντομάτες ψιλοκομμένες ή pummaro Λάδι 200 γρ. ζαμπόν σε φέτες 350[...]
Πηγή: cookpad.com/gr5 κ.σ. λάδι, χωρισμένο στα δύο 1 κούπα κομμένο κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 κ.γ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο ½ κ.γ. σπόρους από μάραθο, τριμμένους 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι. Μια ελαφριά συνταγή φούρνου, ευπαρουσίαστη και διαφορετική. Τι χρειαζόμαστε: 5 κολοκυθάκια (χοντρά, όχι πολύ μακριά) 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...με αληθινή γεύση!!! Υλικά για ένα μεγάλο πυρέξ: 5 μεγάλες πατάτες κομμένες σε πλατιά κομμάτια 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 μεγάλη ξεφλουδισμένη ντομάτα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com