Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
26/5/16 Δροσερά φασολάκια με σουσάμια και μαρινάτα φιλετάκια για σήμερα. Το πιάτο είναι πραγματικά πολύ πιο εύκολο από τον τίτλο του. Απλά ρίξτε μια ματιά.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑ-πί-θα-να!!!!!! Αφράτα μα και τραγανά, μυρωδάτα, πεντανόστιμα! Συνοδεύουν τα λαδερά μας αλλά τρώγονται κάθε ώρα και στιγμή σαν ένα νόστιμο και χορταστικό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΆλλη μια συνταγή για κουλουράκια θα πείτε; Ε, το έχω δηλώσει! Όταν έφτασα στο 50 σταμάτησα... Αμέτρητες είναι οι συνταγές για λαδερά κουλουράκια στα τετράδιά[...]
Πηγή: bostanistas.grΑρωματικά και ιδιαίτερα! Άλλη μια συνταγή για κουλουράκια θα πείτε; Ε, το έχω δηλώσει! Όταν έφτασα στο 50 σταμάτησα… Αμέτρητες είναι οι συνταγές για[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤις προάλλες με κάλεσε η Αριάδνη σε παιχνιδάκι που αφορούσε το μενού της εβδομάδας, δηλαδή τι μαγείρεψα την προηγούμενη εβδομάδα είτε ως κόρη είτε ως μαμά. Ως[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚι άλλα κουλουράκια! Όπως έχω ξαναγράψει, στα τετράδιά μου υπάρχουν παραπάνω από πενήντα συνταγές με λαδερά κουλουράκια, πολλές με …ονοματεπώνυμο.Αν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜεταφέρω μερικές συνταγές για κουλουράκια και γλυκά όπως είναι γραμμένες στο τετράδιο.. Να έχετε υπ' όψη σας ότι: 1 δράμι = 3,2 γρ. 10 δράμια =32 γρ 100 δράμια[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΤο οδοιπορικό στην Ήπειρο ήταν όμορφο και γεμάτο εικόνες για όλους μας. Όμως ωφείλω να γράψω και μια συνταγή από κείνα τα μέρη, για να τα τιμήσουμε όπως τους[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα κυδώνια είναι μια ολόκληρη ιστορία! Η Ξανθή πριν λίγες ημέρες είχε γράψει ένα πολύ ωραίο post αφιερωμένο στα κυδώνια και νομίζω πως μας είπε και πράγματα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Να αρχίσει όμορφα με ζεστά, αφράτα και ροδοψημένα ψωμάκια, με μια υπέροχη, τραγανή κρούστα λαδιού και γεμισμένα με πικάντικη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα λαδερά κουλουράκια είναι από τα πιο αγαπημένα βουτήματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι νόστιμα, υγιεινά, διατηρούνται για εβδομάδες και συνοδεύουν το πρωινό και[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr2 φιλέτα λαυράκι 150 γρ. Λίγο μαχλέπι 1 αβοκάντο πολύ ώριμο 60 γρ. φρέσκα φασολάκια 100 ml αριάνι Λίγο σουσάμι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Βράζουμε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 4-6 άτομα Για τα ψωμάκια 500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 330 ml μπύρας 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη κρυσταλλική 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.gr1 φλ. γάλα 1/2 φλ. νερό 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 4 + 1/2 φλ. αλεύρι 1 κύβο ξερή μαγιά 25 γρ. ή 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 αβγό λίγο σουσάμι ή[...]
Πηγή: argiro.gr