Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 133 συνταγές
Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω δεν ξέρω, για να σας πω όλα όσα έγιναν χτες βράδυ. Όλη τη βδομάδα, ζύμωνα κριτσίνια, ψωμιά, κουλούρες, μπισκότα και όλα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚάποτε έτυχε να ακούσω έναν άνδρα να διαμαρτύρεται για το φαγητό που του σέρβιρε μια γυναίκα. Υποστήριζε ότι αυτό δεν είναι "κανονικό" φαγητό, την κατηγορούσε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι αγκινάρες με τα αγκάθια, συνηθίζεται να λέγονται άγριες σε αντιδιαστολή με εκείνες που δεν έχουν αγκάθια. Πριν αρχίσει η συστηματική τους καλλιέργεια ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜε την παλιά παραδοσιακή κρητική συνταγή… Κυάμων απέχου… Η φράση ανήκει στον Πυθαγόρα και ερμηνεύτηκε πολλαπλά! Άλλοι ισχυρίζονται ότι ο φιλόσοφος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜελιτζάνες ογκρατέν Ένα εύκολο και νόστιμο καλοκαιρινό φαγητό.Τρώγεται ζεστό ή κρύο, ως κύριο πιάτο ή ως συνοδευτικό. ΥΛΙΚA 2 μελιτζάνες, τριμμένες 2 καρότα,[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr750 γρ. μελιτζάνες αλάτι και πιπέρι αλεύρι 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (περίπου) 300 γρ. σάλτσα ντομάτας 125 γρ. Μοτσαρέλλα σε λεπτές φέτες 3 κουταλιές[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτή την συνταγή την εμπνεύστηκα διότι δεν μου αρέσει καθόλου να πετάω φαγητό που έχει μείνει (και δεν θέλει κανένας να το φάει) Υλικά Για την ζύμη 500 ml[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ 100 γρ. Λουκάνικο Δραμινό SARY 60 γρ. μπέικον 100 γρ. καρότα Φύλλα φρέσκου βασιλικού 20 γρ. βούτυρο Ελαιόλαδο [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 1 κιλό φρέσκα φασολάκια 4 - 5 πατάτες 4 - 5 φρέσκα κρεμμυδάκια 3 - 4 καρότα άνηθος λάδι αλάτι πιπέρι χυμός 2 λεμονιών 1 κουταλιά σούπας[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΓιάννης Μπαξεβάνης: «Για να αποτυπώσω το ακριβές στίγμα της γης μας και της αγιότητας των υλικών που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα, θα διάλεγα παραδοσιακές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami