γλυκο ψυγειου με πτι μπερ | κοτοπουλο με κοκκινη σαλτσα | γλυκο νεραντζι βεφα αλεξιαδου | γλασο για καπ κεικ | κριτσινια συνταγη ευκολη | κανελαδα κρητη | dressing για σαλατα λαχανο καροτο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις βασιλικος σκορδο

Βρέθηκαν 14 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΤΖΙΟΥΝΤΊΑ ♦♦ CARCIOFI ALLA[...]

ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΤΖΙΟΥΝΤΊΑ Ακόμη μια ασυνήθιστη - πάντα για τα ελληνικά δεδομένα - συνταγή με αγκινάρες. Οι αγκινάρες αλά τζιουντία ( carciofi alla giudia ) είναι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Mille feuille μελιτζάνας - πατάτας με[...]

Η αντσούγια είναι το αφρόψαρο που φέρνει την θαλασσινή γεύση στο πιάτο μας. Οι τρεις ονομασίες αντσούγια , γαύρος και σαρδέλα αναφέρονται σε δύο ψάρια και όχι[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Αρακάς λαδερός με πατάτες και καρότα

Ο φρέσκος αρακάς έχει λαμπερό πράσινο χρώμα, εξωτερικά μοιάζει με φρέσκο φασολάκι και στο εσωτερικό του έχει τουλάχιστον πέντε ολοστρόγγυλους σπόρους. Ο Μάϊος[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το κουνουπίδι γιαχνί που έγινε viral

Ένας χαμός στα social media με το κουνουπιδάκι γιαχνί! Πρώτος ξεκίνησε τον «χορό» ο Ηλίας Μαμαλάκης, ακολούθησε η bostanista Κική Τριανταφύλλη και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ♦♦ COME PULIRE I[...]

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Η αγκινάρα είναι το μπουμπούκι απο το άνθος του φυτού Cynara cardunculus var. scolymus . Για να χρησιμοποηθεί στην μαγειρική[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Φρέσκα φασολάκια, λαδερά

Μη τυχόν και δεν τα μαγειρέψεις αμέσως, θα στενοχωρηθώ, μου είπε η μάνα μου και χώθηκε ανάμεσα στις φασολιές για να μου μαζέψει φρέσκα φασολάκια, κι ας[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Δεκαπενταύγουστος: γιορτή στο πιάτο

Διπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Στη Λέσβο το λένε κατίκ

Είναι ένα λευκό, απαλό, αλοιφώδες τυράκι, υπόξινο και δροσερό, που γίνεται με φέτα και φρεσκοαρμεγμένο κατσικίσιο ή και πρόβειο γάλα. Έχει λιγότερα λιπαρά από[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ενα ξεχωριστό δωράκι και ένα...

Να' μαι πάλι εδώ, μετά από μερικές μέρες που δε βρήκα χρόνο για την αγαπημένη μου βόλτα, κι αν πω ότι δε μου λείψατε θα πω ψέματα... Ήταν όμως μια γεμάτη[...]

Πηγή: oneiropeioio.blogspot.gr
Απόψε αυτοσχεδιάζουμε: αρακάς με λουκάνικα

Το πρόγραμμα είχε αρακά. Αλλά ήθελα κάπως να τον διαφοροποιήσω από τον κλασικό λαδερό τρόπο. Είχα λουκάνικα στο ψυγείο και σκέφτηκα μια παραλλαγή για[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ερχεται Καθαρά Δευτέρα και Σαρακοστή, μην[...]

[photo: Κική Τριανταφύλλη] Με τη μεγάλη συγκίνηση εξαιτίας τόσων θανάτων πρόσφατα, από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μέχρι τον Γιώργο Κοτανίδη, τόσο απρόσμενοι και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα νόστιμα νηστίσιμα και οι προετοιμασίες της[...]

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Μεγάλη Δευτέρα έφτασε και βαδίζουμε πλέον ολοταχώς για την Ανάσταση και το Αγιο Πάσχα, ανακουφισμένοι αρκετά (αλλά όχι εντελώς[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy