Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Πρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔιαλέγουμε διάφορα, φρέσκα, καλοκαιρινά λαχανικά, πολύχρωμα και νοστιμότατα, για να φέρουν στο τραπέζι μας όλα τα φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού! Τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 κ. μελιτζάνες 3 κρεμμύδια 1 κουτί μικρό ντοματάκια 1 φλ. λάδι μαϊντανός 1/2 κιλό πληγούρι Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση συνταγής Μουσκεύουμε το[...]
Πηγή: sidages.grΜας έπιασε η ζέστη και η πρώτη μου σκέψη για φαγητό, ήταν τα γεμιστά!! Προσωπικά τα λατρεύω σε όλες τους τις εκδοχές και παραλλαγές. Τα τρώω σκέτα, με ρύζι και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά 1 ½ φλιτζάνι πλιγούρι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε κύβους 1 κολοκύθι κομμένο σε κύβους 1 καρότο κομμένο σε κύβους ½[...]
Πηγή: icookgreek.comΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΌταν σκέφτομαι καλοκαίρι και σπιτικό μαγειρευτό φαγητό, η μελιτζάνα είναι από τα πρώτα υλικά που μου έρχονται στο μυαλό. Έψαχνα λοιπόν για μια εύκολη[...]
Πηγή: alwayshungry.grΥλικά: 3 ντοματοπιπεριές 2 μελιτζάνες 2 ντομάτες 3 κολοκυθάκια 1 μεγάλη πατάτα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 8 κουτ. της σούπας ρύζι[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΤο πληγούρι είναι ένα υλικό που ποτέ δεν το είχα χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα... ήθελα λοιπόν να φτιάξω γεμιστά αλλά όχι με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤα γεμιστά έχουν την τιμητική τους τώρα το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα εγώ τα αγαπώ επίσης πολύ, το θέμα είναι ότι κάθε φορά θέλω να τα κάνω κάπως[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr