Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Για 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μελιτζάνα | πατάτα | αρνί Διαφημίσεις για την μπεσαμέλ: 50 γρ. βούτυρο 50 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: toarkoudi.gr23/3/14 Σκορδάτο ντιπ με αγκινάρες και ελιές. Ένα είδος tapenade που με την προσθήκη σκόρδου (στην επιθυμητή για τον καθένα ποσότητα) είναι ένα αξιοπρεπέστατο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓεύση των φοιτητικών μου χρόνων!!! Γεύση που τότε μου φαινόταν υπέροχη... ίσως γιατί ήταν από τις απαγορευμένες στο πατρικό μου σπίτι και ήταν η πρώτη μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο ξέρεις πως η μεσογειακή κουζίνα είναι η βασίλισα του κόσμου στη διατροφή. Πότε όμως ήταν η τελευταία φορά που ετοίμασες λαδερά; Τα φρέσκα φασολάκια είναι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ συνταγή αυτή είναι μίξη δύο ιταλικών συνταγών που έχω από την ξαδέλφη μου την Πόπη, που ζει στην Ρώμη. Μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτα-κρεμμύδι στο φούρνο και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά συνταγής 500 γρ. μανιτάρια 300 γρ. φασολάκια στρογγυλά, τρυφερά 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3-4 σκελίδες σκόρδου λιωμένες ή ψιλοκομμένες (χωρίς το πράσινο[...]
Πηγή: icookgreek.com4 πομοντόρια 4-5 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό μερικά φυλαράκια ρίγανη 2 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή πιπερίτσα θρυμματισμένη (ή 1 κ.γ. μπούκοβο) 1 κιλό μελιτζάνες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεύση των φοιτητικών μου χρόνων!!! Γεύση που τότε μου φαινόταν υπέροχη... ίσως γιατί ήταν από τις απαγορευμένες στο πατρικό μου σπίτι και ήταν η πρώτη μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλημέρα και καλό μήνα!!! Τα φασολάκια στα καλύτερά τους. Τα βρίσκεις σε κάθε πάγκο λαϊκής, μανάβη της γειτονιάς ακόμα και σε μερικά μάρκετ. Φρέσκα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr6 μεγάλες πιπεριές διαφόρων χρωμάτων 4 μέτριες μελιτζάνες 2-3 φέτες ψωμί κατά προτίμηση δυό ημερών και ζυμωτό (την ψίχα) 4 (διπλά) φιλετάκια αντζούγιας 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας εδειξα τον κήπο που έχουμε στο μπαλκόνι μας?? Τα μυρωδικά που θα δείτε φτιάχνουν τη καλύτερη μαρινάδα για μπριζολιτσες, κοτοπουλάκι, ψαράκι. Επισης κάνουν[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΆλλες έχουν πρόβλημα με την πεθερά τους, άλλες με την νύφη τους και γω έχω με τις κουνιάδες μου! Και είναι και 2 πανάθεμα τες οι φαρμακόγλωσσες και δεν[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά 4 μελιτζάνες (φλάσκες ή τσακώνικες) 6 σκελίδες σκόρδου 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 6-7 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Υλικά για μία γυάλα ενός κιλού μελιτζάνες 4 (φλάσκες ή τσακώνικες) ελαιόλαδο 1/3 φλιτζανιού σκόρδο 6 σκελίδες ξίδι 6-7 κουταλιές της σούπας πιπεριά[...]
Πηγή: icookgreek.com200 γρ. ρύζι αλάτι και πιπέρι 12 φύλλα πράσινου λάχανου 300 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 5 ντομάτες 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤις αγκινάρες τις έχω συνδυάσει με το Πάσχα. Στο χωριό έχουμε ένα κτήμα που κάποτε η μητέρα μου είχε φυτέψει περίπου 100 τετραγ. αγκινάρες. Χωρίς να τις[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr200 γρ. ρύζι αλάτι και πιπέρι 12 φύλλα πράσινου λάχανου 300 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 5 ντομάτες 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτή είναι μια αυθεντική συνταγή από τη Χίο, την οποία βρήκα στο βιβλίο "Όλη η Ελλάδα στο πιάτο σας!" στο τεύχος Λαδερά-Νηστίσιμα των εκδόσεων[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚάθε εποχή έχει τις χάρες τις και τις λιχουδιές της αλλά ετούτη η εποχή το παρακάνει: φράουλες, σπαράγγια, αγκινάρες, αρακάς και πάει λέγοντας. Τα δε[...]
Πηγή: bostanistas.gr