Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Με το που ακούμε τη λέξη “μουσακάς” το μυαλό μας πάει στο κλασικό πιάτο μελιτζάνες-κιμάς-μπεσαμέλ, αυτή είναι η κλασική έννοια του μουσακά.[...]
Πηγή: bostanistas.grΧριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά σε όλους και διπλά Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες των ημερών που δεν ήταν και λίγοι… Να τους χαιρόμαστε, όσοι τους έχουμε.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο μπριάμ ή τουρλού είχα πάντα την αίσθηση ότι γίνεται με λαχανικά που δεν φτάνουν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους, που είναι λίγα. Λίγες μελιτζάνες, λίγα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜ’ αρέσει η βόλτα στη λαϊκή τα πρωινά του Σαββάτου. Μπορώ να χαζεύω με τις ώρες στους πάγκους και όταν έχω κάποιον ξένο στην Αθήνα θεωρώ υποχρέωσή μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή η συνταγή θέλει 45 λεπτά και γίνεται με κατεψυγμένο αρακά. Τον χειμώνα την κάνω σούπα, το καλοκαίρι λαδερό ή κρύα σούπα. Ακούω αγανακτισμένες[...]
Πηγή: bostanistas.grΌποιος γυρίζει, μυρίζει λένε στον τόπο μου και η συνταγή που θα σας παρουσιάσω είναι δια χειρός Νίκου Αποστολίδη, του σεφ της Νυκτερίδας στα Χανιά. Φρέσκα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πρώτη φορά που γεύθηκα τηγανητές μπάμιες ήτανε στην πόλη της Γεωργίας, σε ένα μαγειρείο που σέρβιρε παραδοσιακά φαγητά του Αμερικάνικου Νότου. Μέχρι τότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι ένα λευκό, απαλό, αλοιφώδες τυράκι, υπόξινο και δροσερό, που γίνεται με φέτα και φρεσκοαρμεγμένο κατσικίσιο ή και πρόβειο γάλα. Έχει λιγότερα λιπαρά από[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ζωή μας φέρνει στο πιάτο τις μεγαλύτερες εκπλήξεις κι αν έχω κάτι μάθει στα χρόνια που είμαι πάνω σε τούτον εδώ τον κόσμο, είναι ότι αυτά που έχουμε ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΠοια είναι τα πιο δροσερά της κουζίνας; Το αγγούρι σκέτο. Το γιαούρτι στις σαλάτες. Και ο φρέσκος άνηθος στα λαδερά. Αν τα ενώσεις, έχεις το τρίπτυχο της[...]
Πηγή: bostanistas.gr