κορμος σοκολατας με μπισκοτα | ντιπ | αμυγδαλωτά | συνταγη για κοτοπιτα | ταμπουλε | συνταγες με λουκάνικα | μπισκοτα σοκολατας | ραβιολια | ομελετα | κεικ με κακαο | πανσετα | πανσετες | μανιταρια φουρνου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις κιλοτο ροδι ρουμι

Βρέθηκαν 37 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


μαυρομάτικα γιαχνί με φασκόμηλο ή μπαρμπούνια[...]

Στην ελληνική κουζίνα τα λέμε και φασόλια γιαχνί ή μαυρομάτικα γιαχνί, αφού έτσι αποκαλούνται τα φαγητά που μαγειρεύονται με κόκκινη σάλτσα. Στο βόρειο τμήμα[...]

Πηγή: pandespani.com
Gothic soupli με risotto nero - Pandespani.com

Aπό τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κανείς ασχολούμενος με το ριζότο είναι τι κάνουμε αν και εφόσον περισσέψει. Δεν συμβαίνει συχνά, στις περισσότερες[...]

Πηγή: pandespani.com
Ριζότο με αγκινάρες (συνταγή από …τζάκι) -[...]

Οι αγκινάρες είναι ακόμη στο φόρτε τους. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας, πριν τελειώσει ο ανοιξιάτικος καιρός τους, να σας ανταμείψω με μια εμβόλιμη[...]

Πηγή: pandespani.com
μελιτζάνες παρμεζάνα και σπιτική αγάπη -[...]

μελιτζάνες παρμεζάνα Συνταγή από την κατηγορία «πολύ αγαπημένες», οι μελιτζάνες παρμεζάνα ή απλώς parmigiana για τους Ιταλούς. Καθότι έτσι συνηθίζεται να[...]

Πηγή: pandespani.com
μελιτζάνες ψητές πικάντικες με μαριναρισμένες[...]

Simple is beautiful και ‘καλό μήνα’ με ένα εντελώς καλοκαιρινό πιάτο, δροσερό και κατά βούληση πικάντικο. Αν με την δροσιά του καταφέρω και εκβιάσω το[...]

Πηγή: pandespani.com
κριτσανιστά τηγανητά κολοκυθάκια με το μυστικό[...]

Στα περισσότερα ψητά και τηγανητά φαγητά, από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, λάτρευα την τραγανή υφή και αντιπαθούσα σφόδρα τις μαλθακές εκτελέσεις που μου έβγαζαν[...]

Πηγή: pandespani.com
η μακαρονάδα της Αιμιλίας ή των τοξοτών

αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]

Πηγή: pandespani.com
αρωματική σάλτσα κόκκινης πιπεριάς: η[...]

Η πιπεριά, κύριο συστατικό του καλοκαιριού, σκληρή ανταγωνίστρια της ντομάτας και bitchy από γεννησιμιού, χρησιμοποιεί τα διαφορετικά της πρόσωπα για να[...]

Πηγή: pandespani.com
άφταστα πολίτικα γεμιστά και τα μυστικά τους -[...]

Έχοντας δοκιμάσει ντομάτες και πιπεριές γεμιστές διαφόρων ειδών και παρασκευαστικών προσεγγίσεων (από άκρως ρουστίκ ως μοριακές), μετά βεβαιότητας υποστηρίζω[...]

Πηγή: pandespani.com
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
η μακαρονάδα της Αιμιλίας ή των τοξοτών

αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]

Πηγή: pandespani.com
μύδια με πάπρικα και μυρωδικά

Αν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα[...]

Πηγή: pandespani.com
φασολάκια με κύμινο και τζίντζερ να[...]

Τα νηστίσιμα και τα λαδερά φαγητά σκιαγραφούν ένα μέρος του χαρακτήρα της ελληνικής κουζίνας είτε η θέση τους στο τραπέζι συνδεθεί με την ορθόδοξη χριστιανική[...]

Πηγή: pandespani.com
το μπριάμ της ευτυχίας - Pandespani.com

μελωμένο μπριάμ και φέτα Το κύριο χαρακτηριστικό του μπριάμ είναι το καραμπινάτο μέλωμα των λαχανικών, εξ ου και συχνά το συνοδεύει η φέτα που το φέρνει στα[...]

Πηγή: pandespani.com
τάρτα με αρακά και μέντα: πράσινες[...]

Πράσινες πέρλες με «σκληρό» όνομα! Είτε το άκουσμα είναι α-ρα-κάς είτε το επίσημο «Pisum Sativum«! Μόνο εκείνο το ‘μπιζέλι» κάπως πάει να το …σώσει κι αυτό[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy