λεμονοπιτα ακης | σοκολατακια βραχακια αργυρω | τουρτα νηστισιμη | κοτσι χοιρινο στο φουρνο δρισκας | ζυμη κουρου βεφας | κουνελι φαγητο | κουραμπιες | κεικ με καρυδα χωρις σιροπι | γλυκο σε ποτηρι με μπισκοτα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις δαφνες μηλοξυδο

Βρέθηκαν 33 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Γαλέτα γιαουρτιού με μανιτάρια και αγκινάρες -[...]

VEGETARIAN ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2012-ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ Συστατικά   ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 3κ.σ.γιαούρτι 1/3φλ.κρύο νερό 1 ½ φλ.αλεύρι και επιπλέον για το άνοιγμα των φύλλων[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Ζυμαρικά castellane με αγκινάρες, ελιές και[...]

Η συνταγή στα Ιταλικά λέγεται Castellane con carciofi, olive e briciole και σου δίνει μια αίσθηση Νότιας Ιταλίας μια και τα υλικά και η σύνθεση είναι πολύ[...]

Πηγή: caruso.gr
ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ - Νόστιμες συνταγές[...]

Υπεροχα μυρωδατα γεμιστα λαχανικα με ρυζι,ενα φαγητο που τρωγεται συνηθως το καλοκαιρι που τα λαχανικα ειναι στην εποχη τους. Απολαυστε τα!!! Συστατικά[...]

Πηγή: syntagestisgogos.gr
Τραγανά και αφράτα τηγανιτά κεφτεδάκια |[...]

Νόστιμα, τραγανά και αφράτα κεφτεδάκια. Σκορδάτα και με μπόλικο δυόσμο κάνουν καλή συντροφιά με γλυκόπιοτο βαρελίσιο κρασί και ιστορίες από τα παλιά. Μεζές[...]

Πηγή: magiacook.gr
Κολοκυθάκια φούρνου με τέσσερα τυριά

Le temps des cerises... λένε οι Γάλλοι... δηλαδή "η εποχή των κερασιών" κι εγώ λέω "le temps des courgettes" με άλλα λόγια ...η εποχή των κολοκυθιών!!! Σκούρο[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
ΨΗΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΙΜΑ

20 ντομάτες πιπεριές και μελιτζάνες φλάσκες 1300 γρ κιμά 1 ποτηράκι ρύζι λάδι όσο θέλετε (μην κολυμπάνε) 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο λίγο τριμμένο τυρί και[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Κολοκυθάκια φούρνου με τέσσερα τυριά

Le temps des cerises... λένε οι Γάλλοι... δηλαδή "η εποχή των κερασιών" κι εγώ λέω "le temps des courgettes" με άλλα λόγια ...η εποχή των κολοκυθιών!!! Σκούρο[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ

ΥΛΙΚΑ 6 ντοματες 6 πιπεριες 3 κρεμμυδια 3 σκελιδες σκορδο σχεδον 1 ματσακι μαιντανο σχεδον 1 ματσακι δυοσμο 3 πατατες 1 κουπα ρυζι καρολινα Αλατι,πιπερι λαδι[...]

Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr
Μελιτζάνες παπουτσάκια με ταραμά

Νηστίσιμο και σχετικά εύκολο φαγητό για ανθρώπους που αγαπούν τις μελιτζάνες! Τι χρειαζόμαστε: 6 μέτριες μακρόστενες μελιτζάνες 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι 1[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μελιτζάνες στο φούρνο

Υλικά (Για 6-8 άτομα) 4 μεγάλες μελιτζάνες, 700γρ. περίπου, 1/4 φλ. ελαιόλαδο (και επιπλέον για τις μελιτζάνες), 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 σκελίδες[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Μελιτζάνες ογκρατέν με βασιλικό

Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 1/2 κιλό μελιτζάνες φλάσκες 2 κρεμμύδια σε λεπτές ροδέλες 3 σκελ. σκόρδο, σε φετούλες 1 πιπεριά κόκκινη σε ζαράκια 2[...]

Πηγή: greekcook.gr
Αγκινάρες γεμιστές με σέσκουλα και τυριά

Υλικά για 4 άτομα 8 μεγάλες αγκινάρες 150 ml ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 150 γρ. σέσκουλα 150 γρ. ανθότυρο,[...]

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr
Μελιτζάνες & πατάτες με τυρί!

Υλικά 4 φλιτζ ντομάτες πομοντόρια ψιλοκομμένες αλάτι, πιπέρι 3κ.σ ελαιόλαδο 2 μελιτζάνες (περίπου 500γρ η μια) κομμένες σε ροδέλες 2 μεγάλες πατάτες κομμένες[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
15+1 τρόποι να αξιοποιήσεις το μπαγιάτικο ψωμί!

Οι παλιοί συνηθίζουν να λένε πως είναι αμαρτία να πετάς το ψωμί . Η αλήθεια είναι βέβαια πως το ψωμί που τρώμε στις μέρες μας σπάνια παραμένει νόστιμο και[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy