Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
Βενετία, νησάκι Sant’ Erasmo, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα του 1971 (για τον παράδεισο των λαχανικών Sant’ Erasmo θα σας πω μια άλλη φορά[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάθε χρόνο τέτοια εποχή βγαίνουμε στον κήπο και μαζεύουμε τις αγκινάρες προτού ξεσταχυάσουν. Τις καθαρίζουμε προσεκτικά και γρήγορα – γρήγορα για να[...]
Πηγή: bostanistas.grIt's been a while since I've been craving today's meal, which can be described in three words: easy, nutritious and delicious!!! It can be enjoyed with or[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ σκηνή θύμιζε Sex & the City. Με κρίσιμες, βέβαια διαφορές: Δεν είμαστε στο Μανχάταν, στην Αθήνα είμαστε και δεν μιλάγαμε για σχέσεις αλλά για τα παιδιά[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ παράδοση της Καθαράς Δευτέρας απαιτεί «καθαρά» φαγητά, που σημαίνει αγνά. Είναι η αρχή της Νηστείας, εγκαίνια της διαδρομής σωματικού και[...]
Πηγή: bostanistas.grΑχ πώς τα καταφέρνει η μόδα, αυτή η πανίσχυρη δύναμη, να μπορεί να μεταμορφώνει κάτι τόσο οικογενειακό, σαν το ριζότο, σε φαινόμενο παγκόσμιας εστίασης! Και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Ρύζι 1 1/2 ποτήρι νερού Αγκινάρες φρέσκιες 10 Λεμόνι 3 (μόνο τον χυμό τους) Νερό 3 ποτήρια Αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας Αλάτι 1 πρέζα Πιπέρι 1/2 πρέζα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Αγκινάρες 5 (φρέσκιες ή κατεψυγμένες) Κουκουνάρι 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ρύζι Καρολίνα 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Μαργαρίνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.grΞαναγυρνώ στην αγκινάρα, την αγαπημένη μου βασιλοπούλα του χειμώνα και της πρώιμης άνοιξης. Για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, επειδή καθώς δρασκελάμε τον Φλεβάρη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 3-4 φιλέτα τιλάπιας καθαρισμένα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 χυμός λεμονιού 6 πατάτες 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες δεντρολίβανο[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 350 γρ. φιλέτο χοιρινό, κομμένο 500 γρ. αγκινάρες από κονσέρβα, ή κατεψυγμένες, κομμένες 2 κρεμμύδια, κομμένα 25 γρ. ελαιόλαδο 150 ml κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθημερινό φαγάκι εποχής! Σε μια πρόσφατη ιντερνετική συζήτηση με μέλη της ομάδας ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ (στο facebook ), η κυρία Α.Α. πρότεινε μια πολύ ενδιαφέρουσα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝοστιμο πιατο με αγκιναρες βρασμενες που γεμιζονται με ενα μιγμα τυριων και τονου.Μπορουμε αν θελουμε να παραλειψουμε τον τονο και να γεμισουμε τις αγκιναρες[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 6 ντομάτες καθαρισμένες από την ψίχα 1 καρότο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο χυμό από ½ λεμόνι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sidagi.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΠΟΛΙΤΑ ΥΛΙΚΑ 8 μετριες αγκιναρες 3 λεμονια 5 κρμμυδακια φρεσκα ½ κιλο πατατες χοντροκομενες [ στα 4 ] 3-4 καροτα κομμενα ροδελες 3 μετρια[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.gr