Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να αναλύσω γιατί μου αρέσουν οι μελιτζάνες. Δεν ξέρω άλλωστε αν περισσότερο αγαπώ την πίκρα τους, που μοιάζει με τα ανείπωτα της ψυχής[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Φασολάκια 1 1/2 κιλό Αρνί 1 κιλό (χεράκι) σε μερίδες Κρεμμύδια μεγάλα 2 ψιλοκομμένα Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ Ντομάτες 5 τριμμένες Αλάτι - πιπέρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Αρακάς 1 κιλό Αρνί 500 γρ σε μικρές μερίδες Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας Κρεμμύδια ξερά 2 μικρά ψιλοκομμένα Κρεμμυδάκια φρέσκα 2 -3 ψιλοκομμένα Άνηθος 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΠώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΥλικά μπούτι χοιρινό: 1 ή 2 αρνίσια, ξεκοκαλισμένα και ανοιγμένα Για τη γέμιση αγκινάρες: 8 καρδιές, κομμένες σε λεπτές φετούλες ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ τέλεια διατροφή για αποτοξίνωση Το πασχαλινό «κύμα φαγητού» θεωρητικά πέρασε και βρίσκει τους περισσότερους με φουσκώματα, κατακρατήσεις,κανένα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΤο Μπακού, η πρωτεύσουσα του Αζερμπαϊτζάν, ήταν για κάποιο περίεργο λόγο, ο προορισμός μου λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Και δεν ήταν γιατί είχα χάσει κάποιο[...]
Πηγή: caruso.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟι συντελεστές του Kitchen Stories σας εύχονται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα! Παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή προτάσεων για το Πασχαλινό σας Τραπέζι από τις[...]
Πηγή: kitchenstori.es