Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Οι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν στην Ελλάδα η κλασική συνταγή για τις αγκινάρες είναι η «αγκινάρες αλά πολίτα», τότε στην Ιταλία είναι η «αγκινάρες αλά ρομάνα».[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 ζύμη για πίτσα 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 6 φέτες ζαμπόν ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας ⅓ κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 μικρή κονσέρβα[...]
Πηγή: cooklos.grΓ ιορτή κρασιού είχα ακούσει.γιορτή αγκινάρας (Τήνο),γιορτή κερασιού,αλλά γιορτή κολοκυθιού άκουσα πρώτη φορά και'τρεξα!!Γινόταν για 3η φορά, στο πανέμορφο[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΈνας εκπληκτικός μεζές της εποχής είναι οι άγριες αγκινάρες. Δεν έχουν καμία σχέση με τις αγκινάρες που όλοι ξέρουμε, εφόσον τρώμε μόνο το κοτσάνι και όχι το[...]
Πηγή: bostanistas.gr425 γρ. καρδιές από αγκινάρες κονσέρβα,στραγγισμένες ή κατεψυγμένες 375 γρ. μακαρόνια βρασμένα σε αλατισμένο βραστό νερό 1 κομμένο κρεμμύδι 2 σκελίδες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΒενετία, νησάκι Sant’ Erasmo, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα του 1971 (για τον παράδεισο των λαχανικών Sant’ Erasmo θα σας πω μια άλλη φορά[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή η συνταγή θέλει 45 λεπτά και γίνεται με κατεψυγμένο αρακά. Τον χειμώνα την κάνω σούπα, το καλοκαίρι λαδερό ή κρύα σούπα. Ακούω αγανακτισμένες[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια μηχανή ζυμαρικών περίμενε μάλλον χρόνια στο ντουλάπι και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθεί. Βέβαια και χωρίς αυτή μπορούμε να φτιάξουμε φρέσκα ζυμαρικά αρκεί να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜπακλαβάς, χαλβάς, μπουρέκι, ντολμάς, μπουγάτσα, πιλάφι, τζατζίκι, τι άλλο να πρωτοθυμηθώ από δικά μας καθημερινά φαγητά και γλυκά που έχουν τούρκικες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα από τα ευγενέστερα λαχανικά με διουρητικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες, είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της συνταγής της γεμάτης γεύση, που παρουσιάζεται με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαθημερινό φαγάκι εποχής! Σε μια πρόσφατη ιντερνετική συζήτηση με μέλη της ομάδας ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ (στο facebook ), η κυρία Α.Α. πρότεινε μια πολύ ενδιαφέρουσα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα διαφορετικό ριζότο που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Κλεομένης Ζουρνατζής. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 45΄, μαγείρεμα περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr