Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και τις ευχές σας. Οι συμμετοχές με τη σειρά άφιξης τους στο blog ή στο mail μου είναι: 1.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑναρτήθηκε στις 05/06/2017 σε Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες με κρούστα παρμεζάνας στο φούρνο Μελιτζάνες. Το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό σε άλλη μια[...]
Πηγή: sintayes.grΣτην ομάδα μας συνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr"Διαβάστε περισσότερα". σπαγγετι με πρασινα φασολακια βρασμενα αντσουγιες και ντοματινια Συστατικα 1 πακετο ζυμαρικα 1 κονσερβα αντσουγιες φιλετο μια χουφτα[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥπάρχουν μερικά λαχανικά (ή ζαρζαβατικά στην περίπτωση αυτή) που αποκλείουν την κατάψυξη - πρώτο και καλύτερο οι μελιτζάνες. Κι όμως, έχω βρει έναν τρόπο να[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια την σάλτσα: Ντομάτα 300γρ, Κρεμμύδι 100γρ, Ζάχαρη, Σκόρδο 1 σκελίδα, Αλάτι, Πιπέρι, Πιπεριά κόκκινη 50γρ, Πάπρικα Υλικά για το κριτσίνι: Ελαιόλαδο 30γρ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧωρίς πολλά-πολλά και χωρίς μούλιασμα, αλλά φανταστικό, πολύχρωμο, υγιεινό, χορταστικό φαγάκι. Βολεύει και για ταπεράκι στη δουλειά ή το σχολείο! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία πρόταση από τον Δημήτρη Ανδρέου για όλη την οικογένεια Συνταγή : Δημήτρης Ανδρέου Προετοιμασία : 30 λεπτά Μαγείρεμα : 45 λεπτά ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜπριάμ και τουρλού. Αυτές τις λέξεις, σαν ορισμούς πιάτων, δεν μπορώ να τις καταχωρήσω στη γνώση μου. Δεν σημαίνουν τίποτα στην ελληνική γλώσσα, κανείς δεν[...]
Πηγή: tastefull.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr