Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Ο Αντρέας και ο Γρηγόρης συνεργάζονται εδώ και πολύ καιρό. Στην αρχή ο ένας ήταν διευθυντής και ο άλλος executive chef μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας στο Βόλο[...]
Πηγή: bostanistas.grΝηστισιμο και νοστιμο. Το ειχε δοκιμασει ο αντρας μου στο Αγιο Ορος και απο τοτε το φτιαχνω στις νηστειες. Τι χρειαζόμαστε: 1 χταποδι 1/2 φλ.ξυδι ασπρο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή για να συνδυάσουμε το ψάρι μας με λαχανικό. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Ψάρια Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr... εν αρχή ην η λαγάνα ... ... γιατί έχουμε ξεχάσει την γεύση της και μάταια ψάχνουμε να την βρούμε σε έτοιμα παρασκευάσματα! ... έτσι την φτιάχνουμε μόνοι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 1 μέτριο χταπόδι (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φασολάκια ( μπαρμπούνια ή τσαουλιά ) φρέσκα 4-5 πατάτες 3-4 ντομάτες φρέσκες (ώριμες ) 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr1 κιλό χταπόδι 5 αγκινάρες 1 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 2 ξερά κρεμμύδια 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 λεμόνι (χυμός) 2 κ.σ. άνηθος 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο[...]
Πηγή: argiro.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΖουμερές ντομάτες και σφριγηλές μελιτζάνες του καλοκαιριού. Γευστικός, πλούσιος τόνος σε ελαιόλαδο. Γρήγορο, γλυκόξινο τουρσί κρεμμυδιών. Μαϊντανός, φρέσκος[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα - Ταβέρνα Η ΦΛΟΓΑ Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Στην Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι κύρια[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΜια παλιά ανάρτηση που συμπληρώνεται κάθε χρόνο... Θέλοντας να κάνω την πρότασή μου για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας, είδα ότι η κατηγορία με τα νηστίσιμα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ συνταγή αυτή προέρχεται από έναν επώνυμο σεφ από ένα περιοδικό. Δεν πειράξαμε (σχεδόν) τίποτα, γιατί πρόκειται για καταπληκτικό πιάτο! Ελαφρύ, αρωματικό και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕπειδή όπως έχουμε ξαναπεί τίποτα δεν πρέπει να μας κάνει να χάσουμε τη διάθεση για ζωή, κόντρα στην κρίση και σε όλα όσα θέλουν να μας βγάλουν από την ψυχική[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 200 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 100 γρ. ελαιόλαδο 1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες 200 γρ. άσπρο ξηρό κρασί 200 γρ. ντοματούλες[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά ½ φλιτζ. έξτρα-παρθένο ελαιόλαδο 1 μεγάλο πράσο, καθαρισμένο, πλυμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες 1 μαραθόριζα (φινόκιο), καθαρισμένη και κομμένη σε[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά : 1½-2 κιλά χταπόδι 5-6 μελιτζάνες τσακώνικες, σε μεγάλους κύβους 6-7 πατάτες μικρές, κομμένες στη μέση 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 6 ντομάτες[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΤο μποστάνι μου συμπεριφέρεται ακριβώς όπως κι ο άντρας μου: συνεχώς με εκπλήσσει. Μόλις το πρωτοαντίκρυσα, προχθές, μετά από δύο σχεδόν μήνες απουσίας μου,[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό χταπόδι 5 αγκινάρες 1 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 2 ξερά κρεμμύδια 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 λεμόνι (χυμός) 2 κ.σ. άνηθος 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο[...]
Πηγή: argiro.gr