κουραμπιεδες νηστισιμοι με φυτινη | κεικ αχλαδι νηστισιμο | συκωτι στο τηγανι αργυρω | λιαστή ντομάτα | σαμαλι νηστισιμο βεφα αλεξιαδου | ευκολη μπεσαμελ αργυρω | πενες με κοτοπουλο στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις κουκουναρι γαρυφαλλο

Βρέθηκαν 18 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ο αποδομημένος μουσακάς της Ιθάκης

Η Ιθάκη είναι από παλιά γνωστό σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στο λεκανοπέδιο της Αττικής, πράγμα υπέροχο αν σκεφτείς ότι βρίσκεται στο καλύτερο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Απ' την Πόλη: αγκινάρες, γαρίδες και πράσινη[...]

Η κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Πετύχαμε λαβράκι, με μπάμιες στον φούρνο

Μια κρητική παραδοσιακή συνταγή, που λατρεύω να προσφέρω στους καλεσμένους μου, ειδικά σε αυτούς που δεν είναι από την Κρήτη! Δοκιμάστε την και θα με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Θαλασσινά ραβιόλι, τα δοκιμάσαμε στο Imabari

Ένα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κοτόπουλο με μπάμιες και περισσή μαστοριά

Η γιαγιά μου η Μαρίκα ήταν πολύ καλή μαγείρισσα (σαν να αρχίζω έκθεση 3ης Δημοτικού το πάω...). Το χέρι της έπιανε, βρε παιδί μου. Είχε αυτή την εκπληκτική[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Λαχανοσαρμάδες με καπνιστό λουκάνικο

Οι σαρμάδες αποτελούν ιδιαίτερα αγαπημένο πιάτο στη Βόρεια Ελλάδα, τα δε Χριστούγεννα τους βρίσκουμε σε κάθε σπίτι. Σήμερα μαγειρεύω λαχανοσαρμάδες με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Δεκαπενταύγουστος: γιορτή στο πιάτο

Διπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φαγκρί με φασολάκια: τσιπουρομεζές του ΜεΖεν

Ο Αντρέας και ο Γρηγόρης συνεργάζονται εδώ και πολύ καιρό. Στην αρχή ο ένας ήταν διευθυντής και ο άλλος executive chef μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας στο Βόλο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το άφθαστο "Μπιάνκο" του Μπέλλου

Ο Νίκος ο Μπέλλος για 20 τόσα χρόνια είχε ταξιδιωτικό γραφείο στον τόπο της καταγωγής του, τις Μπενίτσες, ένα όμορφο ψαροχώρι της Ανατολικής Κέρκυρας. Ο Νίκος[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Καλαμαράκια γεμιστά αλλιώς: με μυρωδικά και φέτα

Λίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κάπαρη: σε όλα συγκλονιστική

Κι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πράσινες, κόκκινες, κίτρινες ζουμερές πιπεριές

Έχω μιαν άλλη πρόταση για ν’ αποφύγουμε τους τσακωμούς με τα γεμιστά , όπως τόσο συνετά μας προέτρεψε πριν από λίγο καιρό η φίλη Θάλεια. Την ανασύρω από[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το κουτί της Πανδώρας είχε γλώσσες

Από food styling, τ’ ομολογώ, δεν πάμε καλά σήμερα. Βιαζόμουν όμως, είναι η αλήθεια, να καθίσω κι εγώ στο οικογενειακό τραπέζι γενεθλίων προς τιμην μιας[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αρακάς λαδερός με πατάτες και καρότα

Ο φρέσκος αρακάς έχει λαμπερό πράσινο χρώμα, εξωτερικά μοιάζει με φρέσκο φασολάκι και στο εσωτερικό του έχει τουλάχιστον πέντε ολοστρόγγυλους σπόρους. Ο Μάϊος[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αγκινάρες γεμιστές με ρύζι και μπακαλιάρο

Μια άλλη πρόταση για μπακαλιάρο ή μια άλλη πρόταση για αγκινάρες, όπως σας αρέσει. Είναι ένα φαγητό που δεν είχα φτιάξει ποτέ άλλοτε και είχα αγωνία για την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φασολάκια γιαχνί απ' το μποστάνι μου

Το μποστάνι μου συμπεριφέρεται ακριβώς όπως κι ο άντρας μου: συνεχώς με εκπλήσσει. Μόλις το πρωτοαντίκρυσα, προχθές, μετά από δύο σχεδόν μήνες απουσίας μου,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γεμιστά αλλιώτικα ΙΙ: ντομάτες μέσα σε πιπεριές

Έκανε την αρχή η Αλέκα Κυφιώτη με τα αλλιώτικα γεμιστά και άνοιξε τον δρόμο. Τώρα, ακόμη πιο απλά, ακόμη πιο γυμνά όλα. Βασίζονται και εξαρτώνται μόνο απ'[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Λαδερός αρακάς με λίγο... θάλασσα

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Μάλλον ασυνήθιστος συνδυασμός για την ελληνική κουζίνα. Η έμπνευση ήρθε πάλι από την ιταλική κουζίνα. Είναι μια γευστική έκπληξη και[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy