Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
Καιρό έχω να σας δείξω τι μαγείρεψα, όχι γιατί έπαψα να είμαι στη κουζίνα μα γιατί ...βαριέμαι λιγάκι να γράφω και το αφήνω στην Αχτίδα μου. Χθες όμως έκανα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤην περασμένη εβδομάδα, ενώ ετοίμαζα μια χωριάτικη σαλάτα για το φαγητό, μια γλυκιά μυρωδιά μου γαργάλησε τη μύτη καθώς έκοβα μια μεγάλη ντομάτα. Οι χυμοί της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή διαλέγω για το ποδαρικό της νέας χρονιάς στο blog . Τα σύγλινα! Σύγλινα κι όχι σύγκλινα (παρόλο που το word δέχεται τη δεύτερη λέξη για[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜία μοναδική συνταγή με κρεμμυδοντολμάδες από τη Λέσβο. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, μαγείρεμα 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr750 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 500 γραμμ. κοκκάρι καθαρισμένο (κρεμμύδι) 6-8 σκελίδες σκόρδο 4 ντομάτες 2 κ. γλ. θυμάρι 10 κόκκοι πιπέρι ή[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλ. φρυγανιά 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 4 κ.σ. και λίγο έξτρα για το πλάσιμο μαυροδάφνη 2 αυγά 1 κ.σ. κύμινο αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΜια ανατολίτικη νότα στο πιάτο σας. Μια ιδιαίτερη γεύση μ' ένα κατεξοχήν λαδερό φαγητό να συνδυάζεται άψογα με τα υπόλοιπα. Γεύση που ικανοποιεί τον ουρανίσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για την ζύμη 250 ml νερό 375 μλ λάδι, ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο περίπου 25 γραμμάρια μαγιά (3 φακελάκια από αυτά τα έτοιμα που είναι τα 3 μαζί) ένα κουταλάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα καλοκαιρινό φαγητό πολύ αγαπημένο, το μαγειρεύω συχνά επειδή μου αρέσουν τα λαχανικά που βρίσκουμε τώρα στην εποχή τους, ελάτε να το μαγειρέψουμε μαζί και[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΠώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr