Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Εδώ και χρόνια έχω διαπιστώσει ότι το δεκάλεπτο που χρειάζεται το εναέριο καρεκλάκι για να σε ανεβάσει στην κορυφή της πίστας κι από εκεί να απολαύσεις μια[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Πάμε στα ρεβίθια που είναι και το ζητούμενο σήμερα. Θα σας εκμυστηρευτώ κάτι. Ρεβίθια εγώ δεν έτρωγα μέχρι πριν από μερικούς μήνες[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γρ γίγαντες μουλιασμένοι από βραδύς με λίγο αλάτι 2 καρότα σε ροδέλες 2 κλωνάρια σέλερι χοντροκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα στα δύο σε ροδέλες 70 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γραμ Ρεβίθια 5 κρεμμύδια μεγαλα 1 σκελίδα σκόρδο 2 ποτήρια λάδι Νερό να τα σκεπάσει και συμπλήρωμα 1 κλωναράκι δεντρολίβανο 3-4 φύλλα δάφνη Αλάτι οσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτοµα) 1 ½ φλ. φασόλια, όχι πολύ ψιλά 2 στήθη (ολόκληρα, µε 2 φιλέτα) κοτόπουλου 2-3 κλωναράκια θυµάρι, τα φυλλαράκια τους 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr500 γραμμ. γίγαντες 1 κ.γλ. σόδα μαγειρική 1½ φλ. ελαιόλαδο 10 σκελίδες σκόρδο 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 ντομάτες σε φέτες 2 φύλλα δάφνη 1 κλαδάκι[...]
Πηγή: argiro.grΤα χλωρά ή ξερά φασόλια, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο, έχουν από καιρό το ταίρι τους στην κουζίνα. Διαλεχτά λαχανικά, διαλέξτε και πάρτε, ένα ή και πολλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι απίθανοι συνδυασμοί που αφήνουν τον ουρανίσκο "σκλαβωμένο" στη διαφορετική γεύση δεν μπορεί να παρά να είναι έμπνευση ενός αναγνωρισμένου σεφ. Ο Δημήτρης[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlDaniele Chiantini: «Μου αρέσει πολύ να δουλεύω με όλα τα είδη φασολιών. Είναι υπέροχα σε διάφορα είδη πιάτων, είναι υγιεινά και τόσο γευστικά! Κατάγομαι από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 500 γρ. ρεβίθια 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1/2 καρότο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια δεντρολίβανο 1 κομμάτι από προσούτο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι 3 –4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣας είπε η Ξανθή ότι στην Ελένη έφαγαν πολύ ωραία πράγματα κι εκεί που τα συζητάμε της λέω καλέ αυτό το φαγητό το έχουμε!!είναι από τις πρώτες μου συνταγές!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό φασόλια γίγαντες Lisko, 3 καρότα, 8 μεγάλες ώριμες ντομάτες, 3 κλωναράκια σέλινο, 2 πατάτες, 1 κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 φύλλο δάφνης,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα φασόλια αλλιώς! Καραμελωμένα κρεμμύδια, φασόλια που λιώνουν στο στόμα και τυρί...Το δεντρολίβανο στην αρχική συνταγή ήταν φρέσκο θυμάρι, οπότε μπορείτε να[...]
Πηγή: bostanistas.grΣαλάτα με φασόλια και σύγλινο για 4 μερίδες: Υλικά 1 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια 1 ξερό κρεμμύδι 12 ντοματίνια 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 2 λιαστές ντομάτες[...]
Πηγή: greekouzina.gr300 γρ. φασόλια άσπρα 1 λίτρο ζωμό κότας 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο 1 κλωνάρι σέλινο ή σέλερι 1 πράσο 1 κλωναράκι δεντρολίβανο 1 μικρή κόκκινη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ έμπνευση για τη συνταγή ρεβίθια με κάστανα, γεννήθηκε στη μαγευτική Καστάνιστα Αρκαδίας, ένα παραδοσιακό Τσακώνικο οικισμό σε υψόμετρο 850μ. στις ανατολικές[...]
Πηγή: caruso.gr