Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Το περασμένο Σάββατο, στις 21 Μαρτίου, την πρώτη μέρα της άνοιξης, οι Πέρσες γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά τους, το Νορούζ, όπως το λένε στο Ιράν. Αυτή είναι,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4-6 άτομα) 500 γρ. γίγαντες 2 κρεμμύδια (ψιλοκομμένα) Λίγο τζίντζερ 500 γρ. ντομάτες (ξεφλουδισμένες, στο μπλέντερ) 1 μικρή κονσέρβα ντοματοπελτέ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠριν από λίγες ημέρες είχα την μεγάλη χαρά να παραλάβω ολόκληρη την πολύ όμορφη σειρά 10 βιβλίων μαγειρικής Κουζίνες του Κόσμου, που έδινε για 3 μήνες[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤι είναι αυτό το Ταζίν πάλι, θα μου πείτε και θα’ χετε και δίκιο να “τα πάρετε”, καθώς με το overdose μαγειρικής από παντού, είμαστε υποχρεωμένοι να μαθαίνουμε[...]
Πηγή: caruso.grΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grFor the recipe in English click here Όπως με έχει μάθει η δασκάλα μου στην χορτοφαγία, το αδερφάκι μου, η Λένια, τα όσπρια πρέπει να τα συνδυάζουμε με[...]
Πηγή: theveggiesisters.gr2 κουταλιές λάδι 1 μικρό κρεμμύδι 4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ 1/2 κούπα λιαστές ντομάτες τεμαχισμένες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 350 γρ. αλεύρι άσπρο 350 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως 250 γρ. ρεβίθια αλεσμένα 25 γρ. μαγιά νωπή 2 ½ κουταλάκια αλάτι 1 κουταλιά μέλι 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr