Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
100γρ. φακές 150γρ. καπνιστός σολωμός 2 μικρά κρεμμύδια 2 πιπεριές 1 κλωνάρι θυμάρι 1 κλωνάρι μαντζουράνας 1 κλωνάρι μαϊντανού 1 μικρό φύλλο δάφνης 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό χταπόδι 300 γρ. ρεβίθια 2 ντομάτες φρέσκιες ψιλοκομμένες 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 100 γρ. ελιές ροδέλες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 ml κρασί[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ζωή με ένα τρίχρονο, ιδιαίτερα ζωηρό αγοράκι είναι πάντα μία περιπέτεια. Καμιά μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr7/3/14 Αλμυρά κεκάκια καρότου με ρεβίθια και σολομό που τρώγεται σαν σνακ, ορεκτικό, κυρίως μαζί με μια πλούσια σαλάτα ή ότι άλλη εκδοχή μπορεί να βάλει ο[...]
Πηγή: zannetcooks.comH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο, οι γίγαντες φούρνου αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.com500 γρ. γίγαντες 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 καρότα 1 πατάτα 1 ξερό κρεμμύδι 1/2 σελινόριζα 1/2 ματσάκι σέλινο λίγο άνηθο 250 γρ. υγράλατο μπακαλιάρο[...]
Πηγή: argiro.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓίγαντες με γαρίδες έχεις δοκιμάσει ποτέ; Η ιδέα μου ήρθε πριν από λίγες μέρες και έκτοτε, τους φτιάχνω με αυτόν τον τρόπο καθε βδομάδα. Ο Άκης την πρώτη[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr1 κιλό χταπόδι 250γρ. φακές 100γρ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα ½ φλιτζ. ξύδι 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 500γρ. ντομάτες (ώριμες[...]
Πηγή: cooklos.grFor the recipe in English click here Έχω μια θεία λατρεμένη, τη Δέσποινα ή Δεσπουλίνι όπως μου αρέσει να την αποκαλώ. Όταν ήμουν φοιτήτρια στην Αθήνα έτρωγα[...]
Πηγή: theveggiesisters.gr