Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Φόρμα με μπιζέλια Υλικά 600 γρ. μπιζέλια 100 γρ. ζαμπόν 3 αυγά 30 γρ. αλεύρι 1 φρέσκο κρεμμυδάκι Μαϊντανός Παρμεζάνα τριμμένη 30 γρ. βούτυρο Ζωμός λαχανικών[...]
Πηγή: greekouzina.grΜια λίγο διαφορετική φασολάδα θα μπορούσαμε να την πούμε, μινεστρόνε με φασόλια θα μπορούσαμε να την πούμε..... όπως και να την πούμε, η ουσία είναι ότι αυτή η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά (24 τρεμάχια) : ½ κιλό κοχύλια γίγαντες βρασμένα και στραγγισμένα 6 κουταλιές βούτυρο 6 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες και κομμένες λίγο αλάτι 6[...]
Πηγή: yumyum.gr1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλωνάρι σέλινο 120 γρ. πανσέτα ή φέτες καπνιστό μπέικον κομμένα σε κύβους 2 λίτρα ζωμό βοδινού 1 ξυλάκι κανέλα ή μία αρκετά μεγάλη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (4) : 1 φλ. ξερά λευκά φασόλια 1/3 φλ. ντοματάκια κονσέρβας ξεφλουδισμένα και σπασμένα με το χέρι 100 γρ. λουκάνικο πικάντικο ή 1 τεμάχιο πανσέτα [...]
Πηγή: yumyum.grΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO') ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr4/4/14 Ρεβιθόσουπα βελουτέ κρύα ή ζεστή ! Από τη μια ο καιρός που έχει ανοίξει αρκετά και δεν επιθυμούν όλοι κάποιο ζεστό γεύμα ή ρόφημα (εκτός ίσως από εμένα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO') ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια λίγο διαφορετική φασολάδα θα μπορούσαμε να την πούμε, μινεστρόνε με φασόλια θα μπορούσαμε να την πούμε..... όπως και να την πούμε, η ουσία είναι ότι αυτή η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΡΙ'ΖΙ Ε ΜΠΙ'ΖΙ, ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΙΖΕΛΙΑ (ΑΡΑΚΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ Οταν το ρυζι κανει ριμα με το μπίζι, σαν αποτελεσμα εχουμε ενα απο τα πιο γευστικα και κατα συνεπεια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ συνταγή μας σήμερα είναι αφιερωμένη σε όσες φίλες και φίλοι είναι χορτοφάγοι! Φυσικά, ο κατάλογός μας διαθέτει πάρα πολλές χορτοφαγικές συνταγές για όλα τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 2 φλιτζ. φασόλια «χάντρες», κατεψυγμένα ή φρέσκα 1 φλιτζ. κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το τηγάνισμα 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr20 γρ βούτυρο 400 γρ κόκκινα φασόλια (μπαρμπούνια) 150 γρ μπέικον 500 γρ σάλτσα ντομάτας 1 τσιμπιά χοντρό αλάτι 1 τσιμπιά μαύρο πιπέρι 1/2 κ.γ. καπνιστή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε την παραδοσιακή ελληνική φασολάδα δεν διατηρώ αγαστή σχέση. Ίσως γιατί δεν συμπαθώ τη ντομάτα την πολυμαγειρεμένη, ίσως τα καρότα και το σέλινο, ίσως γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΙταλικά Φασόλια Φούρνου Υλικά 6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες ½ φλιτζ. κόκκινο ξηρό[...]
Πηγή: greekouzina.gr