Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Όποτε βράζω κότα ή βοδινό και είναι μπόλικο, τα κόβω σε κομμάτια και τα βάζω σε μπολ με το ζουμί τους στην κατάψυξη και όποτε χρειαστώ για να κάνω μια σούπα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grBortsch, και… πασών των Ρωσιών: Η πολύ γευστική αυτή σούπα λαχανικών με κρέας είναι το εθνικό πιάτο όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά και της Ουκρανίας και της[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο σπίτι μας, τον χειμώνα, τρώγαμε συχνά μπορτς. Αρχικά το έφτιαχνε η γιαγιά μου. Ούτε θυμάμαι πόσες ώρες της έπαιρνε να κόψει τα λαχανικά σε τόσο σχολαστικά[...]
Πηγή: bostanistas.grBortsch, και… πασών των Ρωσιών: Η πολύ γευστική αυτή σούπα λαχανικών με κρέας είναι το εθνικό πιάτο όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά και της Ουκρανίας και της[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι Διαφημίσεις 200 γρ. βούτυρο 800 γρ. μοσχάρι από το ποντίκι,κομμένο σε ισόποσες[...]
Πηγή: toarkoudi.gr200 γρ. μαργαρίνη 800 γρ. μοσχάρι από το ποντίκι, κομμένο σε ισόποσες μερίδες (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το κάνει για εσάς) 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr