Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Μια νοστιμότατη και πολύ αρωματική σπιτική σάλτσα, να μας περιμένει έτοιμη, όποτε τη χρειαστούμε, μέσα στο βαζάκι της, είναι θείο δώρο! Την κατάλληλη στιγμή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι το μήλο της έριδος για τους Μεσογειακούς λαούς. Η αλήθεια όμως είναι ότι το Χούμους κατάγεται από τη Μέση Ανατολή. Τι είναι το Χούμους? Είναι μια[...]
Πηγή: ioannasblog.comΠάντα μου άρεσε να δοκιμάζω καινούρια υλικά στην κουζίνα μου. Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, όταν εμφανίστηκαν οι πρώτες λευκές μελιτζάνες πριν μερικά χρόνια[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΜετά από πολλές δοκιμές, και αφού αποφάσισα, ότι δεν ήθελα να τρώγω άμυλο και ζάχαρη, κάθε φορά που χρησιμοποιούσα κέτσαπ, κατέληξα σε αυτή εδώ την συνταγή που[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΜετά από πολλές δοκιμές, και αφού αποφάσισα, ότι δεν ήθελα να τρώγω άμυλο και ζάχαρη, κάθε φορά που χρησιμοποιούσα κέτσαπ, κατέληξα σε αυτή εδώ την συνταγή,[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.gr7/10/13 Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα! Πως ήταν το Σαββατοκύριακο σας; Εμένα για να είμαι ειλικρινής λίγο κουραστικό. Κάτι που ο χειμώνας μπήκε μέσα σε[...]
Πηγή: zannetcooks.com27/3/14 Dip κολοκύθας με ταχίνι και γιαούρτι. Θρεπτικό, νόστιμο και εύκαιρο στο ψυγείο μας σαν σνακ για όλες τις ώρες. Αν δε, παραλείψουμε το γιαούρτι, έχουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΒαρεθήκατε μήπως τις κλασσικές σως που βάζετε στις σαλάτες σας; Πάλι λάδι, ξύδι και μέλι θα ανακατέψετε; Προσέχετε μήπως την διατροφή σας και έχετε περιορισμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌσες και να έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετές: σάλτσες και αλείμματα, φυλαγμένα στο βαζάκι, επί τούτου ή γιατί τα ξέχασες, και τη στιγμή που ετοιμάζεσαι για ένα[...]
Πηγή: bostanistas.grH καλύτερη ώρα της φλάσκας μελιντζάνας. Δεν τολμώ να ονομάσω το σημερινό μας φαγητό χιουνκιάρ μπεγιεντί - ενώ περί αυτού πάνω-κάτω πρόκειται - , διότι σε ένα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠεντανόστιμη, σπιτική κέτσαπ, φτιαγμένη από αγνά υλικά. Την φτιάχνω κάθε Αύγουστο σε περισσότερες δόσεις, λόγω του ότι διατηρείται στη συντήρηση του ψυγείου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαι ναι θα γίνω και εξώφυλλο. Εδώ και αρκετό καιρό βλέπω τις συνταγές μου στο περιοδικό Στείλε τη συνταγή σου. Έτσι αφού με κάνουν εξώφυλλο θα ετοιμάσω ένα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.gr1 μικρό προς μέτριο κόκκινο ξερό κρεμμύδι 1 μεγάλη πιπεριά κέρατο 10 γρ. ψιλοκομμένο πράσο 1 κονσέρβα χυμός με κομματάκια ντομάτας 2 κ.σ. κουκουνάρι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πάρα πολύ νόστιμη και ελαφριά σάλτσα, για όλα τα ζυμαρικά μας. Με όλη τη φρεσκάδα και την οξύτητα του γιαουρτιού, σε συνδυασμό με τη γλυκιά γεύση των[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜία πικάντικη (έως πολύ πικάντικη) παραλλαγή της μπεσαμέλ, με την προσθήκη καυτερής πάπρικας. Συνοδεύει κρέατα, ψάρια και βραστά λαχανικά Συνοδεύεται από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝτιπ με καπνιστό ζαμπόν Αγαπώ τα ντιπάκια, λατρεύω να σκαρώνω κάθε φορά ένα καινούριο για να συνοδεύσω το βραδινό κρασί μου ή να του δώσω ρόλο συμπληρωματικής[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΜετά από πολλές δοκιμές, και αφού αποφάσισα, ότι δεν ήθελα να τρώγω άμυλο και ζάχαρη, κάθε φορά που χρησιμοποιούσα κέτσαπ, κατέληξα σε αυτή εδώ την συνταγή που[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.gr