Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Γιορτινή πάπια με πορτοκάλι και μέλι συνταγή από petroskavala, Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι, Η αυθεντική Γαλλική πάπια πορτοκάλι με σάλτσα μπιγκαράντ | Caruso.gr, Τεχνική για στήθος πάπιας & σάλτσα πορτοκάλι  | Caruso.gr #, Μια πάπια μα ποια πάπια; Μια πάπια με πορτοκάλι, Πάπια ψητή με σιρόπι πορτοκαλιού και τσίκορε
Μια συνταγή του Κώστα Αλεξιάδη, σεφ του "Πεντελικόν". Υπέροχη συνταγή, φάγαμε τα πάντα.. κάτι εξαιρετικό και ιδανικό για τις γιορτινές μέρες. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣουλατσάρωντας μέσα στο νετ, έπεσα πάνω σε μία κατασκευή από ζαχαρόπαστα που μόλις την είδα την ερωτεύτηκα!!! Επειδή ήδη την ξετίναξα την έρμη τη φωτογραφία[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤα χλωρά ή ξερά φασόλια, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο, έχουν από καιρό το ταίρι τους στην κουζίνα. Διαλεχτά λαχανικά, διαλέξτε και πάρτε, ένα ή και πολλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΤον τελευταίο καιρό όλο και αυξάνει η ζήτηση για εξωτικά κρέατα: Το φιλέτο από στήθος στρουθοκαμήλου σερβίρεται στα περισσότερα εστιατόρια της μόδας, ενώ πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τον νεαρό και βραβευμένο σεφ Στέλιο Αρακά τα είχε καταγράψει όλα κατατοπιστικά η Κική Τριανταφύλλη τον περασμένο Αύγουστο : Τον Απρίλιο του 2015, ο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή είναι η συνταγή για την αυθεντική πάπια Πεκίνου . Χωρίς πολλά λόγια και επεξηγήσεις, τι να πεις άλλωστε για αυτή τη συνταγή? Όποιος έχει δοκιμάσει ξέρει.[...]
Πηγή: ediva.grΤα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων. Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 κατεψυγμένη πάπια, 2 ½ περίπου κιλά, χωρίς τα εντόσθια (αν έχει τα κάνετε σούπα), ξεπαγωμένη στο ψυγείο για 24 ώρες, Αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 κατεψυγμένη πάπια, 2 ½ περίπου κιλά, χωρίς τα εντόσθια (αν έχει τα κάνετε σούπα), ξεπαγωμένη στο ψυγείο για 24 ώρες, Αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 χήνα περί τα 4 κιλά …για το μαρινάρισμα: 1 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, πολύ ψιλοκομμένα 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, πολύ ψιλοκομμένο 1 πορτοκάλι το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πατέ για μένα δεν είναι μόνο ένα απλό γαστρονομικό αριστούργημα αλλά κουβαλά και έντονες, τρυφερές μνήμες, γιατί ήταν στη καθημερινότητά μου σαν παιδί. Η[...]
Πηγή: caruso.grΤην ετοίμασα για τη γιορτή του Κ, στις 21 Μαϊου. Υλικά: 1 πάπια κατεψυγμένη με τα εντόσθιά της, 2 μικρά κρεμμύδια κομμένα, 2 μικρά καρότα κομμένα, 4 σκελίδες[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ πιο εντυπωσιακή μαγειρική είναι εκείνη που γίνεται με την έμπνευση της στιγμής. Κι αυτό δεν το λέω γιατί το κάνω τακτικά, αλλά γιατί το ακούω τακτικά.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr