Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Μια πάπια μα ποια πάπια; Μια πάπια με πορτοκάλι, Πάπια ψητή με σιρόπι πορτοκαλιού και τσίκορε, Γιορτινή πάπια με πορτοκάλι και μέλι συνταγή από petroskavala, Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι, Η αυθεντική Γαλλική πάπια πορτοκάλι με σάλτσα μπιγκαράντ | Caruso.gr, Τεχνική για στήθος πάπιας & σάλτσα πορτοκάλι  | Caruso.gr #
Μια συνταγή του Κώστα Αλεξιάδη, σεφ του "Πεντελικόν". Υπέροχη συνταγή, φάγαμε τα πάντα.. κάτι εξαιρετικό και ιδανικό για τις γιορτινές μέρες. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην ετοίμασα για τη γιορτή του Κ, στις 21 Μαϊου. Υλικά: 1 πάπια κατεψυγμένη με τα εντόσθιά της, 2 μικρά κρεμμύδια κομμένα, 2 μικρά καρότα κομμένα, 4 σκελίδες[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤα χλωρά ή ξερά φασόλια, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο, έχουν από καιρό το ταίρι τους στην κουζίνα. Διαλεχτά λαχανικά, διαλέξτε και πάρτε, ένα ή και πολλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΓΚΑΛΑΝΤΊΝΑ : ΚΡΥΟ ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Φτάσαμε και στις 6 του Ιούλη, και η χαρούμενη δημιουργική παρέα των Quanti Modi di fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό όλο και αυξάνει η ζήτηση για εξωτικά κρέατα: Το φιλέτο από στήθος στρουθοκαμήλου σερβίρεται στα περισσότερα εστιατόρια της μόδας, ενώ πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τον νεαρό και βραβευμένο σεφ Στέλιο Αρακά τα είχε καταγράψει όλα κατατοπιστικά η Κική Τριανταφύλλη τον περασμένο Αύγουστο : Τον Απρίλιο του 2015, ο[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πιο εντυπωσιακή μαγειρική είναι εκείνη που γίνεται με την έμπνευση της στιγμής. Κι αυτό δεν το λέω γιατί το κάνω τακτικά, αλλά γιατί το ακούω τακτικά.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΑυτή είναι η συνταγή για την αυθεντική πάπια Πεκίνου . Χωρίς πολλά λόγια και επεξηγήσεις, τι να πεις άλλωστε για αυτή τη συνταγή? Όποιος έχει δοκιμάσει ξέρει.[...]
Πηγή: ediva.grΤα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων. Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 κατεψυγμένη πάπια, 2 ½ περίπου κιλά, χωρίς τα εντόσθια (αν έχει τα κάνετε σούπα), ξεπαγωμένη στο ψυγείο για 24 ώρες, Αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 κατεψυγμένη πάπια, 2 ½ περίπου κιλά, χωρίς τα εντόσθια (αν έχει τα κάνετε σούπα), ξεπαγωμένη στο ψυγείο για 24 ώρες, Αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 χήνα περί τα 4 κιλά …για το μαρινάρισμα: 1 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, πολύ ψιλοκομμένα 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, πολύ ψιλοκομμένο 1 πορτοκάλι το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πατέ για μένα δεν είναι μόνο ένα απλό γαστρονομικό αριστούργημα αλλά κουβαλά και έντονες, τρυφερές μνήμες, γιατί ήταν στη καθημερινότητά μου σαν παιδί. Η[...]
Πηγή: caruso.gr