Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΞέρετε όλοι το κόλλημα που έχω μα τα ψάρια και τα θαλασσινά, μπορώ να τρώω μόνο τέτοια. Όμως με ενοχλούν πολύ στο στομάχι τα τηγανιτά γενικώς. Σκέφτηκα λοιπόν[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΣε ένα από τα ταξίδια μου στη Γαλλία, και συγκεκριμένα στο Παρίσι, δοκίμασα ένα εκπληκτικό πιάτο σε ένα μικρό, συνοικιακό εστιατόριο στη Saint Germain γεμάτο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr3 κιλά μύδια 100 γρ. μπέικον 6 μικρά κρεμμύδια 3 ντομάτες 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά 6 σκελίδες σκόρδου 1 κουταλιά πάπρικα 2 φύλλα δάφνης 3/4 της[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (2 μερίδες) : 175 γρ. σος σαφράν (η συνταγή παρακάτω) 200 γρ. φιλέτο φρέσκου σολωμού 1/2 φλιτζ. παχιά κρέμα 2 κουταλιές τριμμένο τυρί παρμεζάνα 150[...]
Πηγή: yumyum.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr10 καραβίδες βρασμένες, καθαρισμένες και κομμένες στα 3* 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα λίγο σαφράν 1 φλιτζ. ρύζι Αρμπόριο[...]
Πηγή: mamapeinao.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 4 φιλέτα ψάρι πέρκα ή μπακαλιάρο ή γλώσσα χυμός απο 2 μανταρίνια 1 κουταλιά κόκους απο διάφορα πιπέρια σπασμένα ελαφρά ξύσμα απο ένα μανταρίνι 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυνταγή του Αχιλλέα Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια 1 φιλέτο σολωμό μείγμα κόκκινων πιπεριών 1-2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες σαφράν (σε σκόνη) κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 800 γρ σος σαφράν (βλ.παρακάτω) 4 φιλέτα από φρέσκο σολομό των 180-240 γρ το καθένα 1 φλιτζ παχιά κρέμα 5 κουταλιές τυρί παρμεζάνα[...]
Πηγή: yumyum.gr