Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΥΛΙΚΑ 250γρ. φιλέτο σολομού, ½ κουταλάκι ελαιόλαδο. Για τη σάλτσα κρόκου 1 κουταλάκι κρόκο Κοζάνης (σαφράν) σε σκόνη, 150γρ. κρέμα γάλακτος, 1 κουταλιά λευκό κρασί, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα μαύρο πιπέρι, 1 κουταλάκι ελαιόλαδο. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ρίχνετε το ελαιόλαδο σε ένα ζεστό τη [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xrysessyntages.com