μουσταλευρια χωρις ζαχαρη θερμιδες | γεμιση για ρολο χοιρινο | κοτσι στο φουρνο | κεικ βανιλιας με γιαουρτι | σοκολατενιο γλυκο ψυγειου | παρασκευη ριζογαλου | κολοκυθοπιτα γλυκια στριφτη βεφας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις ανηθο

Βρέθηκαν 8 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Σούπα σπανάκι με ξινόμηλα - ZannetCooks

Συστατικά   2φλ.σπανάκι χοντροκομμένα 2πράσα χοντροκομμένα 2μέτριες πατάτες χοντροκομμένες 1ξινόμηλο χοντροκομμένο 1λίτρο ζωμό κρέατος ή λαχανικών Λάδι [...]

Πηγή: zannetcooks.com
Ξιφίας σχάρας με σπανάκι και λαχανικά (από το[...]

Υλικά 4 φιλέτα ξιφία (160 γρ. περίπου το ένα) 600 γρ. σπανάκι, βρασμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 100 γρ. ελιές της αρεσκείας σας 100 γρ. καρδιές αγκινάρας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καλκάνι στο φούρνο με στροτζαπρέτι, γόνο[...]

Από το «F» restaurant, Elounda Bay, Ελούντα, Κρήτη: Το πιάτο αυτό, απλό στη σύνθεσή του και με λιγότερο απρόσμενους συνδυασμούς από όσους[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Εξωτικό φιλέτο ψαριού με[...]

25/08/13 Καλή εβδομάδα σε όλους. Ο τελευταίος του καλοκαιριού σαν εποχή μονάχα. Γιατί ο καιρός δεν θέλω να αλλάξει ακόμα. Δεν θέλω να χάσω με τίποτα την[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Τα θαλασσινά και τα κρασιά που αγαπούν !!!

Σας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]

Πηγή: psarotopos.blogspot.gr
Τοπικές συνταγές για το μαγείρεμα ψαριών

Στους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]

Πηγή: psarotopos.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy