Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Συστατικά 2φλ.σπανάκι χοντροκομμένα 2πράσα χοντροκομμένα 2μέτριες πατάτες χοντροκομμένες 1ξινόμηλο χοντροκομμένο 1λίτρο ζωμό κρέατος ή λαχανικών Λάδι [...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 4 φιλέτα ξιφία (160 γρ. περίπου το ένα) 600 γρ. σπανάκι, βρασμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 100 γρ. ελιές της αρεσκείας σας 100 γρ. καρδιές αγκινάρας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό το «F» restaurant, Elounda Bay, Ελούντα, Κρήτη: Το πιάτο αυτό, απλό στη σύνθεσή του και με λιγότερο απρόσμενους συνδυασμούς από όσους[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami25/08/13 Καλή εβδομάδα σε όλους. Ο τελευταίος του καλοκαιριού σαν εποχή μονάχα. Γιατί ο καιρός δεν θέλω να αλλάξει ακόμα. Δεν θέλω να χάσω με τίποτα την[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr