Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 132 συνταγές
Η φωτογραφία από εδώ Όλοι γνωρίζουν ότι η πατάτα είναι τροφή που εισήλθε στον διατροφικό χάρτη της Ευρώπης σχετικά πρόσφατα.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜε γαρίδες και λαχανικά... Τι χρειαζόμαστε: 500γρ γαριδούλες(ακαθάριστες, φρέσκιες καλύτερα) 2 καρότα 1 πατάτα 1 μικρό κομμάτι λάχανο(~1/8) 2-3 φύλλα μαρουλιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα: 18 γαρίδες μέτριες, ακαθάριστες ½ κρασοπότηρο μπράντι 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 2 καρότα 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδου 4 κλωνάρια[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Γαρίδες 1/2 κιλό μεγάλες Λάχανο άσπρο 2 φλυτζάνια του τσαγιού ψιλοκομμένο Λάχανο κόκκινο 2 φλυτζάνια του τσαγιού ψιλοκομμένο Σέλινο 1/2 φλυτζάνι του[...]
Πηγή: chefoulis.grΈνα νόστιμο νηστίσιμο φαγητό που στέκει άνετα και σε εκτός νηστείας περιόδους. Έτσι το τιμούν νηστεύοντες και μη νηστεύοντες και δεν χρειαζόμαστε διπλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣαρδέλες τσερμούλα για 4 μερίδες Υλικά 1 κιλό σαρδέλες Για τη μαρινάδα: 4 κουταλιές σούπας σπόροι κύμινου 1 κουταλιές σούπας σπόροι κάλιαντρου 1 κουταλιές[...]
Πηγή: greekouzina.gr1 κιλό χταπόδι 1 μέτριο κρεμμύδι 3-4 σκελίδες σκόρδο 0.5 πράσινη πιπεριά αλάτι πιπέρι βασιλικός δάφνη κόκκινο κρασί σάλτσα ντομάτας ελαιόλαδο 1 πακέτο κοφτό[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΝόστιμο, εύκολο, απλό, λευκόσαρκο φιλέτο ψαριού, πασπαλισμένο με μια γερή δόση κουρκουμά και τηγανισμένο σε καυτό ελαιόλαδο. Λιτές, ξεκάθαρες γεύσεις και[...]
Πηγή: kitchenstori.es250 γρ. Καλαμάρια μεγάλα 70 γρ. φέτα 40 γρ. Πιπεριές κόκκινες 40 γρ. Πιπεριές πράσινες Αλάτι, πιπέρι 30 γρ. Χυμό λεμονιού 40 γρ. Ελαιόλαδο Πλένουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔιανύουμε το μήνα Απρίλιο και η διάθεσή μου ανεβαίνει με τους ρυθμούς του υδράργυρου. Η ζέστη μου πάει και την καταβρίσκω να νιώθω ότι ο χειμώνας είναι στο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr