Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Η συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (4 μερίδες) : παπαρδέλες 4 αβγά 250 γρ. αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 10 γρ. μελάνι σουπιάς σε μορφή σκόνης 1 κουταλιά ελαιόλαδο αφρός κάρι 50 γρ. κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: 3 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 25 γρ ρίζα τζίντζερ, ψιλοκομμένη 4-5 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: greekcook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ): 2 μεγάλα καλαμάρια (περίπου 1 κιλό) 1 ποτήρι ξινόγαλο μπόλικο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα) λίγο αλάτι Για το πανάρισμα: 1 κούπα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο φετινό καλοκαίρι οδήγησε τον μικρό άντρα της οικογένειας, σε "ανακαλύψεις" νέων, για αυτόν, γεύσεων. Έτσι έμαθε: το κρέας χωρίς κόκαλα (μοσχαράκι και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜια συνταγή που είχα γράψει πριν χρόνια στο HFL είναι αυτή με το μπακαλιάρο με κάπαρη και άνηθο. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να την ξαναβάλω σε τούτο το blog τώρα πια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr3 μεγάλα φύλλα μπανανιάς 150 γρ. λάχανο χωρίς κοτσάνι 1 φρέσκο τσίλι 350 γρ. φιλέτο γατόψαρου ή Χάλιμπουτ 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ 250 ml κρέμα ινδικής[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜεζεδάκι σας έχω για σήμερα, απο άλλη γη και απο άλλα μέρη... Ξέρω οτι αρκετοί απολαμβάνετε τις τελευταίες μέρες των φετινών σας διακοπών, κάνετε βουτίτσες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr3 μεγάλα φύλλα μπανανιάς 150 γρ. λάχανο χωρίς κοτσάνι 1 φρέσκο τσίλι 350 γρ. φιλέτο γατόψαρου ή Χάλιμπουτ 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ 250 ml κρέμα ινδικής[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 μέτριου μεγέθους ψάρια (Περίπου 800 γρ.) Αλάτι, πιπέρι 4 κουτ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 κουτ. τσάιβς (σχοινόπρασο)[...]
Πηγή: greekcook.grΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες 3 μέτρια μήλα κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες κατά μήκος 1,25 φλιτζ.[...]
Πηγή: yumyum.gr4 φιλέτα σολομού (250γρ./το καθένα) 4 κ.σ. ελαιόλαδο ½ λεμόνι (ο χυμός του) αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. βασιλικός (ψιλοκομμένα φύλλα) για τη σως ½ κ.σ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (2 μερίδες) 2,5 κουταλιές βούτυρο 2,5 κουταλιές αλεύρι 1/2 κουταλάκι αλάτι 3 κουταλάκια κάρι σκόνη 1,5 κουταλιά κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο 1/2[...]
Πηγή: yumyum.gr