Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΣΤΕ... 2 φιλέτα φρέσκο τόνο ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ σ'ένα τηγάνι... 2 κουταλιές ελαιόλαδο και ψήνετε τα φιλέτα τόνου 3-4 λεπτά και από τις δύο μεριές. Τα βγάζετε[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες κόκκινο καυτερό πιπέρι τσίλι ή νιφάδες κατά τη γεύση (προαιρ.) 15[...]
Πηγή: yumyum.grΌταν ο ψαράς έχει κέφια γιατί κοιμήθηκε ή ξύπνησε καλά ή γιατί η ψαριά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών ή γιατί το κραγιόν ή το χρωματιστό γυαλί[...]
Πηγή: pandespani.comΣτο σούπερμαρκετ ΣΥΝ.ΚΑ βρίσκω πολύ φρέσκα ντόπια ψάρια, τα οποία επιλέγω να βάζω στο τραπέζι μας. Της ώρας είναι κάθε φορά που τα διαλέγω! Αυτή τη φορά βρήκα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Για τον τόνο 800 γρ. φιλέτο τόνου 10 λεμόνια 100 γρ. μαυροσούσαμο Αλάτι χοντρό Πιπέρι Για τη μαρμελάδα 4 μελιτζάνες 6 αστεροειδείς γλυκάνισους 100 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 800 γρ. ( 200 γρ./μερίδα) φρέσκος τόνος 2 κρεμμύδια ξερά, μεγάλα, χοντροκομμένα 100 ml ελαιόλαδο και λίγο επιπλέον για το άλειμμα 2- 3 κλωνάρια[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (4 μερίδες) : 1 κίτρινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 1 κρεμμύδι μεγάλο 300-400 γρ φιλέτο τόνου 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 κουταλιά πάστα κάρι ή 2[...]
Πηγή: yumyum.grΜία συνταγή από την Chef Άντζελα Παπαβασιλείου που θα σας ενθουσιάσει. Ημέρα προβολής 03/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 φιλέτο φρέσκου τόνου 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένες 2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια 2 κ. της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά τόνος φρέσκος: 800 γρ. (200 γρ./μερίδα) κρεμμύδι ξερό: 1½ μεγάλο ψιλοκομμένο καρότα: 2 ψιλοκομμένα ελαιόλαδο: 100 ml και λίγο επιπλέον για το άλειμμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά τόνος φρέσκος: 4 φέτες, 220 γρ. η καθεμία κρεμμύδι ξερό: 150 γρ. ψιλοκομμένο βούτυρο: 50 γρ. ξινόμηλο: 200 γρ. καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά τόνος φρέσκος: 4 φέτες, περίπου 200 γρ. καθεμιά κρεμμύδι ξερό: 1 ψιλοκομμένο βούτυρο: 50 γρ. εστραγκόν φρέσκο: 1 κουταλιά της σούπας, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (για 4 άτομα) 8 μεγάλα αμπελόφυλλα από κονσέρβα Στατήρ ή Μανδραγόρας 300 γρ. τόνο ή ρίκι φιλέτο η μπακαλιάρο 1/2 κούπα αλεύρι 1/2 κούπα κορνφλάουρ 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣαλμούς λέγανε στα μέρη μας έως και πρόσφατα, τα ψαρικά σε κονσέρβα (όχι τα παστά). Τη διαφορά την έκανε το χρώμα του κουτιού της κονσέρβας. Είχαμε λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛέω να κάνω αρχή με ένα πολύ εύκολο αλλά συνάμα αγαπημένο μου πιάτο (βασικά από ότι έχετε καταλάβει όλα αγαπημένα είναι για μένα) που το πρωτοδοκίμασα σε ένα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φέτες φρέσκου τόνου (στέικ), σύνολο 700 γρ. περίπου, 2 κουταλιές λάδι, κόλιανδρος για γαρνίρισμα, άσπρο ρύζι, πράσινα φύλλα σαλάτας και[...]
Πηγή: xrysessyntages.com